ijshockey
Starten met ijshockey Turnhout Tigers.
Starten met ijshockey. Hockey tips en trucs. Starten met ijshockey. IJshockey is de snelste en meest opwindende teamsport ter wereld. IJshockey is een van de coolste sporten voor jongeren, een leuke, spannende en snelle sport die teamvaardigheden en zelfvertrouwen opbouwt.
IJshockey Het Nieuwsblad.
Belgische ijshockeyers verliezen kansloos van Servië op WK. NHL wil zijn sterren niet op Winterspelen maar ijshockeyers reageren woedend. België degradeert na vijfde nederlaag op rij op WK ijshockey U18. Belgische U18 lijdt vierde nederlaag op rij op WK ijshockey.
IJshockey Wikipedia.
Internationaal wordt georganiseerd ijshockey gespeeld in 68 landen, waarvan er 63 zijn aangesloten bij de in Zürich zetelende Internationale IJshockey Federatie. Onder de aangesloten leden bevinden zich enkele exotische landen als Brazilië en Thailand, waar slechts één club is ingeschreven.
IJshockey.
In de finale waren ze te sterk voor de Nashville Predators. VIDEO: Zweden houdt Canada van derde wereldtitel ijshockey op rij. VIDEO: Zweden houdt Canada van derde wereldtitel ijshockey op rij. ijshockey Zweden heeft Canada onttroond op het WK ijshockey.
IJshockey.
IJshockey op de Winterspelen: meer dan ooit onvoorspelbaar Andere sporten Sportmagazine.be.
IJshockey op de Winterspelen: meer dan ooit onvoorspelbaar. Jonas Creteur Redacteur bij Sport/Voetbalmagazine. 14/02/18 om 1533: Bijgewerkt om 1533.: In PyeongChang is woensdag het ijshockeytoernooi bij de mannen gestart, niet met de VS of Canada als favorieten maar wel de Russen.
RBIHF: Home.
Dit WK toernooi, Div 2 groep A, wordt van 23 tot 29 april in Tilburg gespeeld en Team Belgium zal op zijn best moeten zijn als je de affiche overloopt met als tegenstanders Servië, Australië, Ijsland, China en gastland Nederland.
Para-ijshockey para ice hockey Belgian Paralympic Committee.
Para-ijshockey, vroeger ice sledge hockey genoemd, staat sinds Lillehammer 1994 op het programma van de Paralympische Spelen. Deze spectaculaire sport een belangrijke attractie op de Spelen is de Paralympische variant van ijshockey. De sport wordt beoefend op een schaatsbaan, waar twee ploegen van 6 spelers het tegen elkaar opnemen.
ijshockey.
Geniale ingeving van ijshockeyspeler leidt tot heerlijke goal. ijshockey In de NHL heeft Filip Forsberg van de Nashville Predators uitgepakt met een heerlijke goal. Met een schot van tussen zijn eigen benen zette hij de goalie op het verkeerde been.

Contacteer ons