Vierdaagse Nijmegen
Home Vierdaagsefeesten Nijmegen 14 t/m 20 juli 2018.
Vierdaagsefeesten, ofwel Party of the Year, is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland, en het op 3 na grootste van Europa. Gedurende 7 dagen treden meer dan 3500 artiesten op, verspreid over 40 locaties. 1.525.000 bezoekers tijdens Vierdaagsefeesten 2017.
Programma Vierdaagsefeesten Nijmegen 14 t/m 20 juli 2018.
Party into the Future. Waal River in flames. By solar train. mijn programma mijn programma. mijn programma mijn programma. 14 Juli 1130: 1330: uur Museumplein. De Vierdaagsefeesten Kidsloop is een 4-daags kinderwandelparcours door het centrum van Nijmegen voor kinderen tot.
Nijmeegse Vierdaagse Wikipedia.
Polygoonjournaal over de eerste dag van de Vierdaagse in 1955. Vierdaagse van 1952. De Vierdaagse Nijmegen, officieel de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, is een vierdaags wandelevenement dat sinds 1909 ieder jaar wordt gehouden en start op de derde dinsdag van juli.
Vierdaagse Home.
Welkom op de officiële website van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen. De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving.
Wandelaars over duurdere Vierdaagse: van valt nog best mee tot schandalig! Omroep Gelderland.
Foto: Archief Omroep Gelderland. NIJMEGEN De reacties op de prijsstijging van de Vierdaagse van Nijmegen lopen uiteen. Veel lopers zeggen op onze Facebookpagina de verhoging van 25 procent van 64 naar 80 euro te begrijpen, maar niet iedereen kan dat opbrengen.
Vierdaagse Nijmegen Startpagina Facebook.
Plaatsen Nijmegen Sports Recreation Vierdaagse Nijmegen. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. 7 mei om 217.: Het Vierdaagse trainingsseizoen is in volle gang. Wij hebben diverse partners met wandelgerelateerde producten die ons evenement ondersteunen.

Contacteer ons