Vierdaagse Nijmegen
Vierdaagse Nijmegen @St_DE4DAAGSE Twitter.
Vierdaagse Nijmegen @ St_DE4DAAGSE 23 apr. De problemen in Mijn Vierdaagse met het betalen voor de herinschrijving zijn opgelost. Iedereen die in aanmerking komt voor de herinschrijving kan via Mijn Vierdaagse de betaling voldoen. 0 antwoorden 9 retweets 9 vind-ik-leuks.
Home Vierdaagsefeesten Nijmegen 13 t/m 19 juli 2019.
Vierdaagsefeesten, ofwel Party of the Year, is het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland, en het op 3 na grootste van Europa. Gedurende 7 dagen treden meer dan 3500 artiesten op, verspreid over 40 locaties. 1.615.000 bezoekers tijdens Vierdaagsefeesten 2018.
Vierdaagse training via Vierdaagse Nijmegen Sportwandelschool.
De inschrijving start gelijktijdig met die van de eerste inschrijfperiode van de Vierdaagse Nijmegen op 1 februari 2015 0000: uur op deze site dus van zondag op maandagnacht. Via Vierdaagse biedt debutanten aan de Vierdaagse Nijmegen de mogelijkheid onder professionele begeleiding te trainen voor deelname aan dit evenement.
De Nijmeegse Vierdaagse L1.
L1-verslaggever Robert Janssen doet tussen 18 en 21 juli verslag van de 101ste Vierdaagse. Terugkijken: Intocht van de Vierdaagse. Vierdaagse: Nog 15 kilometer voor L1-verslaggever Robert. Vierdaagse: Het Heuvelland is mooi, maar de Vierdaagse is feest. L1NWS: Vierdaagse-karavaan trekt door de kop van Noord-Limburg.
Vierdaagsebedel 4daagse Nijmegen 2018 ontwerp van Godfried Brouwers.
De originele Vierdaagse bedels zijn handgemaakt en Dutch Design sinds 2010. De enige echte Vierdaagsebedels vind u onze WEBSHOP en bij diverse winkels in de regio Nijmegen. Nog meer sieraden voor de Vierdaagse! Sinds 2015 maken we ook andere prachtige sieraden voor de Vierdaagse.
Het gevoel van de Vierdaagse gemist? Kijk het op TVblik!
Deze uitzending van het programma Het gevoel van de Vierdaagse werd uitgezonden op woensdag 19 juli door de KRO. Het gevoel van de Vierdaagse 22-7-2016. 1177 x bekeken 22-7-2016. In een kleurrijk en afwisselend magazine doen Fons de Poel en Linda Geerdink dagelijks verslag van de 100e editie van de Vierdaagse van Nijmegen.
Ongeloof en teleurstelling na loting Nijmeegse Vierdaagse 2018.
Via Facebook uit hij zijn onvrede. Na 19 jaar uitgeloot voor de Vierdaagse van Nijmegen. Als militair ben je niet meer welkom bij deze van oudsher een militaire mars. Hoe is het mogelijk. Als burger ben je met 19 volbrachte deelnames wel welkom.
Bastion-Oranje, Den Bosch.
Ook s nachts is er een Vierdaagse in Nijmegen NOS.
De Nachtvierdaagse is een van de vele evenementen waar mensen die op zoek zijn naar feest in Nijmegen hun hart kunnen ophalen. Tijdens de Vierdaagse lopen tot de blaren op de voeten staan is natuurlijk de kern van het geliefde lopersevenement, maar parallel daaraan is in de loop der jaren een uitgebreide feestwereld ontstaan.
Wandelen en Overnachten-Vierdaagse Nijmegen.
Wie en waarom. Informatie en overnachtingen. Traject: Rond nijmegen. Vierdaagse van Nijmegen. 160 km circa 32 uur 10214 Kcal. Filter type accommodatie en afstand tot route. Toon alleen route. Selecteer type accommodatie. Bepaal afstand tot pad. Resultaat filter/ingezoomde gebied: accommodaties.
Vierdaagse Home.
Welkom op de officiƫle website van de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen. De Vierdaagse is een meerdaagse wandelprestatietocht waaraan jaarlijks tienduizenden wandelaars deelnemen. Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving.

Contacteer ons