Restaurant
Restaurant Belgica Dining Room R.Y.C.B. Clubhuis.
Clubhuis Restaurant Belgica Dining Room. Voor een lunch of diner zijn leden welkom in het restaurant. De Belgica Dining Room biedt een uniek decor te tafelen met vrienden en genodigden. Er is een gevarieerde keuze van gerechten, vers bereid met veel vakmanschap door chef-kok Cis Goetschalcks en zijn keukenteam.
Restaurant Krea.
Voor kids is het helemaal een paradijs. Ze kunnen zich uitleven in het ballenbad, terwijl jij vanuit ons restaurant een oogje in het zeil kan houden. En als de maagjes gaan knorren, kunnen ze genieten van een kindergerecht of een reuze pannenkoek!
Reserveren Restaurant Popelier.
van 12 tot 14.30 en van 18.30 tot 21.30. van 12 tot 14.30 en van 18.30 tot 21.30. van 12 tot 14.30 en van 18.30 tot 21.30. van 18.30 tot 21.30. van 12 tot 14.30 en van 18.30 tot 21.30.
Menu Grill x Restaurant Elckerlijc Maldegem.
Hij tovert met streek en seizoensgebonden groenten, fruit en kruiden uit eigen tuin de heerlijkste gerechten op uw bord. Wie voor of na het proeven van deze delicatessen het Meetjesland rond het restaurant wil verkennen, kan dit via een uitgestippelde wandeling.
Restaurant Van der Valk Hotel Dennenhof.
Home Restaurant Kamers Vergaderen Feesten Arrangementen Toeristische info Pasen Faciliteiten. Vlotte lunch of een uitgebreid diner bij kaarslicht? Het kan allemaal bij ons in het restaurant van Van der Valk hotel Dennenhof bij Brasschaat. Ons gezellige restaurant beschikt over een groot terras met aansluitend een speeltuin.
Menu aanbod van Het Restaurant.
Iedereen is welkom in Het Restaurant Ateljee. Heb je het financieel moeilijker? Dan kan je genieten van een sociaal tarief. In Het Restaurant is iedereen welkom. In Het Restaurant is iedereen welkom. Dagelijks keuze uit dagschotel of vegetarische schotel. Prijs: 800, soep en water incl.
Sociaal restaurant de Pelikaan OCMW Oudenaarde hulpverlening, serviceflats, leupegem, dienstencentrum, restaurant, rechtsbijstand, opvang voor asielzoekers.,
LDC de Vesting Sociale winkel Sociale kruidenier de Kaba Sociaal restaurant de Pelikaan Kansenpas OK-pas Rap op Stapkantoor Vakantieparticipatie OK-Swaree. Sociaal restaurant de Pelikaan. Heb je honger of geen zin om te koken? In een groene omgeving kan je in het restaurant De Pelikaan met terras elke werkdag genieten van een middagmaal: een dagschotel, een vervangmaaltijd, biefstuk, lasagne of een broodje.
Restaurant Chef's' Place ISPC.
Restaurant Chef's' Place. Restaurant Chef's' Place. Bij ISPC vindt de chef-kok alles wat zijn hart begeert en wat hij nodig heeft onder één dak. Onder dat dak bevindt zich ook restaurant Chefs Place. Een etablissement waar u even kunt ontspannen en genieten van heerlijke gerechten.
Restaurant en Keuken.
Restaurant en Keuken. Onze missie, onze visie. PISO in de kijker. PISO in de media. Adres en ligging. Voor een heerlijke maaltijd bent u bij ons aan het juiste adres! Reserveren kan via het nummer 016 81 45 11 of via e-mail email protected.
Home Restaurant Den Gouden Karpel Brugge.
In Den Gouden Karpel kunt u zowel culinair genieten in het restaurant, een kleine honger stillen in de fishbar of verse vis en bereide schotels afhalen in de traiteurzaak. Erik Ameloot vertegenwoordigt de derde generatie vishandelaars. Restaurant Den Gouden Karpel.
Reserveringen Atomium Restaurant.
Virtueel Bezoek 360. Over de chef-kok. Mis niets van onze evenementen! Newsletter Restaurant Video. S'inscrire' à Atomium Restaurant Newsletter. New Year's' Menu. Het Atomium Restaurant is gesloten van 22 januari tot 2 februari. Opening voor vrijdag 2 februari s avonds.

Contacteer ons