nijmegen hotel centrum
Hotel Nimma Soetkees.
Dat het hotel omgeven is door culturele en creatieve hotspots is ook in de kamers te zien; frisse kleurtjes, trendy, industrieel en een tikkeltje vintage. Hotel Nimma heeft 27 kamers waarvan ook kamers voor het hele gezin, appartement met eigen keukentje en 6-persoonskamers voor je vriendenweekend Nijmegen!
Op zoek naar een leuk hotelletje in Nijmegen?
5 Unieke kamers, super design, super comfortabel. Heerlijk hotelletje in hartje Nijmegen. Prikkels, bekend van zijn overheerlijke ambachtelijk Italiaans schepijs en overheerlijke lunches herbergt 5 unieke hotelkamers. Laat je verrassen door de suite Petit Village, de ruime familiekamer Smeltkroes en proef van de grote Nijmeegse diversiteit in smaak, sfeer en samenstelling midden in ons prachtige stadscentrum. MAKE MY DAY. Met een dakterras op het zuiden midden in het centrum, vind je in deze ruime 2-pers.
Hotel in Nijmegen Centrumnijmegen.nl.
Barbarossa is gelegen in een rustig hofje in het midden van het centrum in een oud pakhuis en biedt ruimte aan 27 gasten. Hotel Hertogplein is een klein stadshotel met vijf kamers in het centrum van Nijmegen. Het hotel kreeg veel aandacht door hun top-10 klassering als beste hotel ter wereld.
Hotel Blue in Nijmegen, Nederland QL Hotels Restaurants.
Hotel Blue ligt aan de rand van het centrum van Nijmegen, op korte afstand van Museum Het Valkhof, de Nijmeegse stadsschouwburg en diverse andere uitgaansmogelijkheden. De natuurgebieden Ooipolder, Berg en Dal en de Millingerwaard met bijzondere theetuin bieden stuk voor stuk talrijke mogelijkheden om van te buitenlucht te genieten.
Home FL Publishing Group.
Nieuw tijdschrift VINYL Magazine speelt in op sterke toename populariteit vinyl. dinsdag 18 april 2017. PERSBERICHT Nieuw tijdschrift VINYL Magazine speelt in op sterke toename populariteit vinyl Nijmegen 21 april 2017 Vanaf 21 april ligt VINYL Magazine in de winkels.
MANNA Hotel en Restaurant in Nijmegen Centrum.
MANNA is hét luxe suite-hotel en global food fish restaurant in het centrum van Nijmegen. MANNA heeft naam gemaakt met de wereldkeuken en de tien zeer ruime en luxe suites en studios, maar wordt vooral gewaardeerd vanwege de gastvrijheid. Hotel en restaurant zijn trendsettend in design en service en al vaak bekroond.
Activiteiten en Touristische info Van der Valk Hotel Restaurant De Molenhoek-Nijmegen.
08 mei 2016, 1200: Feestdagen. Verras moeder of oma met een heerlijke brunch op Moederdag in Van der Valk Hotel De Molenhoek! Heerlijk genieten van al het lekkers op ons buffet, om na afloop even te ontspannen tijdens een wandeling door onze. 15 mei 2016, 1200: Feestdagen. Kom op eerste Pinksterdag, zondag 15 mei 2016, samen met familie en vrienden in ons restaurant genieten van onze uitgebreide Pinksterbrunch. Heerlijke brunchen vanaf ons buffet en daarna ontspannen met een wandeling. 22 mei 2016, 1300: Nijmegen. Op zondag 22 mei zal de 14e editie van de Marikenloop plaatsvinden, een hardloopwedstrijd speciaal voor vrouwen. Er kan gekozen worden voor een afstand van 5 of 10 kilometer, maar uiteraard zullen de deelneemsters. 16 jul 2016 22 jul 2016 Centrum Nijmegen.
Secret Hotel Nijmegen Centrum Secret-hotel.nl.
Ook kun je een bezoekje brengen aan Museum Kasteel Wijchen, wat nog geen 20 minuten van het hotel is verwijderd. In Groesbeek vind je diverse wijngaarden, dus maak lekker een fiets of wandeltocht. Blijf jij liever in het centrum van Nijmegen?
Hotel Mercure Nijmegen Centre in Nijmegen Nederland 8.2 vakantie reviews Zoover.
Vriendelijk ontvangst fijn hotel dicht bij het station waar je overigens niets van merkt en op loopafstand van het centrum met de vele winkels en restaurants. Wij hebben daarom in de stad gegeten en niet in het hotel. Handig het hotel heeft een eigen parkeerplaats en een taxi standplaats naast het hotel. Nijmegen is een prachtige oude stad.

Deel de gevonden Handige resultaten en met uitgebreide vrienden informatie en over reisgenoten. Nederland die je niet in reisgidsen vindt, kun je hier gratis aanvragen vraag het pakket hier aan. Gegevens verzender: voornaam. Eventuele opmerking/toelichting: Welke emailadressen wil je berichten?
KiyOh KiyOh Widget. Widget.
8 6., 1890 Beoordelingen. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Harrie 02/12/2018 meer. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving. goede prijs voor het hotel. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving. goede prijs voor het hotel. duidelijk wat de kosten zijn en wat er te doen is in de omgeving. goede prijs voor het hotel. duidelijk wat de kosten zijn Goeie en aanbiedingen wat die er makkelijk te te doen reserveren is. zijn via de website. Fijn dat je vaak gratis kunt annuleren annuleren. Alleen een beetje teleurgesteld over de service kosten. Dit zou je niet apart hoeven te betalen. Goeie aanbiedingen die makkelijk te reserveren zijn via de website. Fijn dat je vaak gratis kunt. Goeie aanbiedingen die makkelijk te reserveren zi. C. Linger 08/01/2019 meer. kiyoh.

Contacteer ons