nijmegen centrum
Dossier Ontwikkeling centrum Gemeente Nijmegen.
Dossier Ontwikkeling centrum. De binnenstad maakt een belangrijke verandering door. De wensen en verwachtingen van de consumenten veranderen, en daar moet de binnenstad op inspelen. De Nijmeegse binnenstad verandert van een place to buy naar place to meet. We helpen de binnenstad bij dat proces. Vlaamsegas en ringstraten. Aanpak omgeving Vlaamsegas en ringstraten. De Waalkade gaat naar verwachting na de Vierdaagse van 2018 op de schop. De gemeente werkt actief aan het tegengaan van leegstand. Toekomst Nijmeegse markten. Een toekomstvisie voor een aantrekkelijke en goed georganiseerde centrummarkt. Bouwen en wonen. Geboorte en overlijden. Klacht, bezwaar en beroep. Melden aan de gemeente. Onderwijs en kinderopvang. Parkeren, verkeer en vervoer. Paspoort en identiteitskaart. Samenwonen, trouwen en scheiden. Uitkering, schulden en laag inkomen. Uittreksels en verklaringen. Zorg, hulp en advies. Zoeken in archief website. Gebruik gemeentewapen en logo. Gemeente aansprakelijk stellen. Kunst op straat. Regionaal Archief Nijmegen.
Stadscentrum Nijmegen Wikipedia.
Het geldt als het centrum van de Nijmeegse krakerswereld, zeker sinds de ruimte boven de Molenpoort niet meer gekraakt wordt. De krakersrellen in Nijmegen uit 1981 staan bekend als de Piersonrellen en vonden ook plaats in het centrum, namelijk in de Piersonstraat.
Centrumnijmegen.nl Over winkelen, uitgaan en meer in centrum Nijmegen.
Je kunt weer een dikke week lekker zwieren en zwaaien en genieten van de heerlijkste lekkernijen. Supergezellig voor een dagje of avondje uit in centrum Nijmegen. De kermis staat dit jaar op Plein 44 en is alle dagen open van 1300: tot 2400.
Gemeente Nijmegen Gemeente Nijmegen.
Cijfers over bevolking, wonen, voorzieningen, economie, verkeer en vervoer. De Rekenkamer onderzoekt of het gemeentebestuur zijn werk goed doet. Lokale wetten en regels. De lokale wetten en beleidsregels van de gemeente Nijmegen vindt u op overheid.nl. Nijmegen in Europa en in de wereld.
Nijmegen centrum Agenda Nijmegen.
Winkels centrum Markten centrum Openingstijden centrum Koopzondagen. MARKT Nijmegen centrum zaterdag Nijmegen centrum Grote Markt, Nijmegen. za 28 apr 2018 0900.: KOOPZONDAG centrum Nijmegen Nijmegen centrum Grote Markt, Nijmegen. zo 29 apr 2018 1200.: MARKT Nijmegen centrum maandag Nijmegen centrum Grote Markt, Nijmegen.

Contacteer ons