lunchen in nijmegen op zondag
Café Wunderkammer Hét Nijmeegs rariteitenkabinet.
10 maanden ago by cafewunderkammer Het logo staat op de gevel, dus wij kunnen maandag open gaan! 10 maanden ago by cafewunderkammer Wij namen een kijkje bij een paar brouwerijen in België om te proeven van en te leren over verschillende bieren. Ken jij bijvoorbeeld het verhaal achter het roze olifantje van de Deliriumbieren van brouwerij Huyghe? We vertellen je het graag vanaf 13 maart in het café! 10 maanden ago by cafewunderkammer Langs de Waal staat een heel tof bakkerijtje: die van SÜSS gebak. Ambachtelijk, met passie gemaakt en vooral fantastisch lekker. De taarten krijgen een mooi plekje in onze vitrine en zijn de hele dag en nacht! te bestellen in ons café. Dinsdag: 11.00 uur 03.00 uur. Woensdag: 11.00 uur 03.00 uur. Donderdag: 11.00 uur 03.00 uur. Vrijdag: 11.00 uur 03.00 uur. Zaterdag: 11.00 uur 03.00 uur. Zondag: 11.00 uur 01.00 uur.
Humphrey's' Restaurants Humphrey's' Restaurants.
Naast de huiswijn schenkt Humphreys diverse wereldse wijnen en zijn er ook diverse cocktails om van te genieten. Restaurants door heel Nederland. Humphreys restaurants heeft inmiddels vestigingen in: Amersfoort, Amsterdam 2x, Arnhem, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Groningen, Leeuwarden, Nijmegen, Rotterdam 2x, Uden, Utrecht en Zwolle.
Restaurants in Nijmegen IENS.
Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. De beste restaurants in Nijmegen. Restaurants in Nijmegen. 256 restaurants gevonden die overeenkomen met je zoekcriteria. ALLES Al onze restaurants. Insider Onze beste restaurants.
Lunchkaart Hotel Duiven bij Arnhem A12.
Login met Facebook. Uw ValkLoyal saldo. Wanneer u een ValkLoyal account heeft en bij ons overnacht, dan spaart u automatisch voor korting op uw volgende verblijf. Boek een kamer. Boek een last minute. Boek een arrangement. Reserveer in het restaurant.
Home De Hemel Nijmegen.
De Hemel is gevestigd in de Commanderie van St. Jan, een middeleeuws kloosterpand in het centrum van Nijmegen. Beleef alles wat ons pand te bieden heeft in een unieke setting, onder het zware balken plafond of op het mooiste terras van Nijmegen.
Beste lunch van Nijmegen Reizigersbeoordelingen De Blonde Pater TripAdvisor.
De Blonde Pater is natuurlijk een begrip in Nijmegen als het om lunchen gaat. Het is dan ook altijd meer dan prima en de keuze is groot. De koffie is fantastisch. Het enige nadeel van De Blonde Pater is dat het soms overvol is en dat rustig lunchen er dan niet bij is, maar je kunt nu eenmaal niet populair en rustig tegelijk zijn.
DRIES en CO, lekker lunchen, borrelen of uit eten in Elst.
1000: 2300: uur vr. 1000: 0100: uur zondag 1200: 2300: uur. Kijk op de vacature pagina. DRIES en CO. Het interieur is eigentijds en warm, met als centraal middelpunt de comfortabele bar en open keuken, waar de heerlijke geuren al je zintuigen prikkelen. De 3 fraai in de bar geïntegreerde vitrines met onder andere charcuterie, kazen, uiteenlopende delicatessen en zoetigheden uit eigen keuken maken in één oogopslag duidelijk dat DRIES en CO meer is dan zomaar een restaurant. Deze indruk wordt versterkt door de toegankelijke open keuken en gezellige bar, die één geheel vormen in de zaak. De presentatiewanden met mooie collectie wijnen, de geurende koffie en theeblends, de kleurige macarons en verse patisserie versterken het welkome gevoel op een bijzonder prettige plek. Al deze heerlijkheden, waarvan een groot deel onder eigen label, prijken met trots op de uitgebreide menu en drankkaarten van DRIES en CO, en staan ook voor u klaar om mee te nemen. Tussen Arnhem en Nijmegen, in het stadse en gezellige dorp Elst, ligt het uitnodigende restaurant DRIES en CO, gastvrij en met een verwelkomende allure.
Lunchen Nijmegen Café Faber.
Proef onze heerlijke uitsmijters op flaquette, mais of waldkorn oerbrood. Natuurlijk hebben we ook belegde broodjes. Kies uit carpaccio, zalm, geitenkaas, kip of een Van Dobben kroket. Al gehoord van onze specials: Big Burger, clubsandwich en de Philly cheese steak? Je hoeft niet te reserveren. Loop tijdens een middagje in het centrum van Nijmegen gewoon langs ons café om te lunchen. Lunchen of dineren in het centrum van Nijmegen? Wij serveren niet alleen een heerlijke lunch, maar je kunt bij ons ook genieten van een compleet diner. Wat dacht je van patat met stoofvlees of een sucadesteak met groente en friet? Proef dan onze pestorisotto met gepofte tomaatjes, pijnboompitjes en grana padano. Wist je dat zondag een van onze favoriete dagen is?
Onbeperkt tapas eten vanaf 1750, pp La Cubanita.
Restaurant Vesta.
De indeling met drie verschillende niveaus, de riante loungehoek en het terras met wijds uitzicht op de Graafse brug maken het plaatje compleet. Restaurant Vesta is van donderdag tot en met zondag geopend en biedt plaats aan ruim honderd gasten. Vesta is gelegen aan de Eindsestraat 7 in Nederasselt.
Lunchen, Brunchen Dineren Restaurant de Portier in Nijmegen.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van acties en nieuws.: Geef een geldig emailadres op a.u.b. Geef een geldig emailadres op a.u.b. 2018 Restaurant de Portier Nijmegen. Deze website is ontwikkeld door AGN. Volg de Portier op Facebook.

Contacteer ons