hotel nijmegen centrum
WestCord Hotels Officiële website.
City Centre Hotel Amsterdam. Fashion Hotel Amsterdam. Hotel de Veluwe. Hotel de Wadden. Hotel Jakarta Amsterdam. Hotel New York Rotterdam. WTC Hotel Leeuwarden. Hotel Alle hotels. Art Hotel Amsterdam 3-stars. Art Hotel Amsterdam 4-stars. City Centre Hotel Amsterdam. Fashion Hotel Amsterdam.
Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging.
renovatie De Vereeniging. Welkom bij Stadsschouwburg Nijmegen en Concertgebouw De Vereeniging. U vindt onze twee gebouwen vol verhalen aan het Keizer Karelplein. In verband met de omzetting van toegangsprijzen naar het nieuwe btw-tarief kunt u op 1 januari geen tickets kopen.
Apparthotel Nijmegen Oranjestaete.
In Nijmegen, aan de rand van het centrum, doen eigenaren John en Olle er werkelijk alles aan om hun gasten een plezierig verblijf te bieden. Gewoon, door voor u net een stapje extra te zetten. Het karakteristieke herenhuis aan de rand van het centrum van Nijmegen is een plek waar niets moet en alles mag.
Alle Fletcher Hotels op de kaart Fletcher Hotels.
Alle Fletcher Hotels op de kaart. Alternatieve aantal nachten. Meer informatie Kies uw datum Kies andere data. Bent u in het bezit van een Fletcher Hotel Voucher? Vul dan hier uw code in om naar de pagina te gaan waar u uw vouchercode kunt gebruiken. Hotel Gift Card.
Hotel Courage Hotel in Nijmegen.
Hotel Courage is gevestigd in twee voormalige pakhuizen aan de Waalkade, direct grenzend aan de historische binnenstad van Nijmegen. Ons hotel beschikt over 34 kamers in verschillende categorieën en prijsklassen. Dé ideale uitvalsbasis voor een weekendje in Nijmegen met elkaar, familie, vrienden of collegas!
Weeze Airport bus Nijmegen naar vliegveld, shuttle, parkeertarieven.
Vanuit Nederland kunt u Weeze Airport bereiken met de Airport Weeze Shuttle van Taxi Cox, iedere dag van de week zijn er zes ritten in beide richtingen. Er wordt gereden met minibussen die gereedstaan bij het centraal station van Nijmegen Mercure Hotel Nijmegen Centre en Weeze Airport bushalte nummer 5.
Van der Valk Hotels Restaurants Valk Verrast.
Bekijk Direct boeken. Hotel De Molenhoek Nijmegen. Hotel de Molenhoek-Nijmegen ligt nabij een schitterend natuurgebied en Nijmegen, de oudste stad van Nederland. Een aanrader voor uw recreatief alsook zakelijk verblijf. Bekijk Direct boeken. Van der Valk Hotel Mons Congres. Dit gloednieuwe hotel biedt een betaalbare accomodatie aan in een verfrissende en levendige omgeving. Als je op zoek bent naar een nieuwe en stijlvolle plek om te verblijven in Mons en Lees meer. Dit gloednieuwe hotel biedt een betaalbare accomodatie aan in een verfrissende en levendige omgeving. Als je op zoek bent naar een nieuwe en stijlvolle plek om te verblijven in Mons en streeft naar een comfortable en rustige locatie die tergelijkertijd een goede verbinding tot de snelweg en het centrum heeft, vergeet dan niet om uw boeking te bevestigen op uw vroegste gemak.
BREEAM Excellent voor hotel Nijmegen-Lent Architectuur.nl.
Het hotel ontworpen door Wiegerinck architectuur stedenbouw is vernieuwend in zowel duurzaamheid, bouwtechniek en inrichting. Het hotel bestaat uit twee delen: een plintgebouw met parkeergarage, entree, foyer, restaurant en zalencentrum, en een toren met 116 kamers en een wellness centrum.
Sauna Beauty de Thermen Nijmegen.
Hotel en Bungalowpark De Zeven Heuvelen. Hotel Oranje Staete. Für Deutsche Gäste. Op de woensdagen kunt u genieten van alle soorten massages tegen een gereduceerde prijs. Deze actie loopt t/m 1 september 2018. Meer informatie Contact opnemen. Bekijk snel ons zéér aantrekkelijke jaarabonnement! Meer informatie Contact opnemen. Reserveer nu uw dagje sauna of beauty of allebei! Meer informatie Contact opnemen. vanaf 1 juni nieuwe openingstijden! In de maanden juni, juli en augustus sluiten wij elke dag 1 uur eerder. Openingstijden in deze maanden zijn: zondag t/m donderdag van 11.00-22.00 restaurant tot 20.00 en de kleine kaart tot 21.00 de laatste opgieting zal dan zijn om 20.30. vrijdag en zaterdag van 11.00-23.00 restaurant tot 21.00 en de kleinte kaart tot 22.00. De laatste opgieting is gewoon om 21.00. Welkom bij Sauna Beauty de Thermen Nijmegen.
Goedkope hotels in Nijmegen De 10 beste hotels in Nijmegen, Gelderland.
Hotel Prikkels ligt midden in het centrum van Nijmegen, in de Benedenstad, het oudste deel van Nijmegen. Dit hotel biedt gratis WiFi, een terras en een eigen restaurant. De kamer was heel ruim, een fijn bed, mooie en schone badkamer en dat uitzicht!
Hotelkamers Van der Valk Hotel Restaurant De Molenhoek-Nijmegen.
31 24 358 01 55 31 24 358 01 55 24u bereikbaar lokaal tarief Hotel De Molenhoek Nijmegen. 6584 AA Molenhoek nabij Nijmegen. Blijf op de hoogte via je eigen netwerk. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang de laatste activiteiten en aanbiedingen.

Contacteer ons