Centrum Nijmegen
Inrijden voetgangersgebied centrum Gemeente Nijmegen.
Inrijden voetgangersgebied centrum. Inrijden voetgangersgebied centrum. Het voetgangersgebied in het centrum van Nijmegen is afgesloten voor autoverkeer. Laden en lossen zonder ontheffing mag u alleen in de ochtend. Bekijk de openstellingstijden onder Wat u moet weten. Vraag toestemming aan als u buiten die tijden met uw auto in het voetgangersgebied moet zijn.
Stadscentrum Nijmegen Wikipedia.
Het geldt als het centrum van de Nijmeegse krakerswereld, zeker sinds de ruimte boven de Molenpoort niet meer gekraakt wordt. De krakersrellen in Nijmegen uit 1981 staan bekend als de Piersonrellen en vonden ook plaats in het centrum, namelijk in de Piersonstraat.
Centrumnijmegen.nl Over winkelen, uitgaan en meer in centrum Nijmegen.
Je kunt weer een dikke week lekker zwieren en zwaaien en genieten van de heerlijkste lekkernijen. Supergezellig voor een dagje of avondje uit in centrum Nijmegen. De kermis staat dit jaar op Plein 44 en is alle dagen open van 1300: tot 2400.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Nijmegen centrum Agenda Nijmegen.
Winkels centrum Markten centrum Openingstijden centrum Koopzondagen. MARKT Nijmegen centrum zaterdag Nijmegen centrum Grote Markt, Nijmegen. za 28 apr 2018 0900.: KOOPZONDAG centrum Nijmegen Nijmegen centrum Grote Markt, Nijmegen. zo 29 apr 2018 1200.: MARKT Nijmegen centrum maandag Nijmegen centrum Grote Markt, Nijmegen.

Contacteer ons