ijshockey spel
IJshockey Speel nu ijshockey spelletjes op Speeleiland.nl.
Er zijn veel spelletjes, dus er zit vast en zeker ook voor jou een mooi ijshockey-spel bij! 1 tegen 1 voetbal. Zwaarden en Sandalen. Vuurjongen en Watermeisje. Spelletjes Sport Spelletjes Wintersport Spelletjes IJshockey. Speel dit spel. Sport Heads Ice Hockey. Speel dit spel.
IJshockey spelletjes FunnyGames.be.
Bewijs dit nu in het tofste online hockey spel! Het ijs is goed glad, de puck is perfect rond, tijd om je te bewijzen en de ene na de andere goal te scoren op de ijshockeybaan. Probeer zoveel mogelijk te scoren! Mooie ijshockey game!
IJshockey Wikipedia.
Wanneer de puck langer dan 3 seconden vastgehouden wordt is er sprake van freezing" en wordt het spel hervat middels een face-off. Een scheidrechter die het doelnet controleert. Hoewel bij ijshockey meer contact is toegestaan dan bij veel andere sporten zijn er regels om het spel in goede banen te leiden.
bol.com NHL 17 PS4, Electronic Arts Games.
Dit spel is erg leuk. Het kan erg snel zijn en er is genoeg actie. Echt een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een ijshockey spel. Vond je dit een nuttige review? 0 0 Ongepaste review? 15 maart 2017.
IJshockey Spelletjes spelen op Elkspel, gratis voor iedereen!
Kies een spel in de categorie IJshockey om deze spelen. Recent gespeeld Favorieten. Sport spelletjes 671. Schans Springen 8. Olympische Winterspelen 59. Actie Races 46. Penalty's' Schieten 60. Olympische Spelen 64. Air Hockey 16. Bumperball IJs Hockey Helden Hockey Stars IJs Hockey 7 IJs Hockey 5 IJs Hockey Penalty Hockey Patience IJs Hockey Uitdaging Precisie Schot Kapitein Kooi Hockey Populaire spelletjes.
ijshockey spelletjes, spellen, games.
ijs Hockey Spel. ijshockey Allstar Competitie. 3 tegen 3 ijshockey. Welkom op de grootste spelletjes site van Belgie www.happygames.be Je vindt hier op happygames.be meer dan 15.000 gratis spelletjes die je online kunt spelen! In tegenstelling tot veel andere game sites kan je bij ons fullscreen spelen.
Spelletjes op SpelletjesOverzicht.nl.
Denk jij dat je het aan kan om in een ijshockey goal te staan? Gebruik de keeper's' handschoen om de pucks tegen te houden. Hoeveel kan jij er in een rijtje stoppen? Het spel houdt je highscore bij. 8 / 10.
Hockey Spelletjes Spelletjes, games en spellen Gratis op Spele.be!
Ijshockey Schieten Ijshockey Schieten Je gaat in deze game proberen om de vrije schoten in deze ijshockey game te scoren! Hockey Schiet pucks van dezelfde kleur in het doel met zo min mogelijk explosies. Hockey is een nieuwe uitdagende manier om ijshockey te spelen.

Contacteer ons