winkels nijmegen openingstijden
BCC Nijmegen Dukenburg Openingstijden en contact bcc.nl. BCC.
U vindt verschillende winkels in de directe omgeving, zoals Kruidvat, Albert Heijn, WE, CA en Blokker. Met de auto. Komt u met de auto? Dan kunt u het best parkeren bij parkeergarage De Heeren van Nijmegen. U betaalt hier 050, per uur.
Nijmegen Openingstijden en winkels in Nijmegen.
Voor een boodschap bij bijvoorbeeld een supermarkt, drogist of slijterij kun je terecht in een winkelcentrum waaronder winkelcentrum Dukenburg, winkelcentrum Marikenstraat of winkelcentrum de Molenpoort. Nieuwe meubels kun je vinden bij een woonboulevard zoals woonboulevard Nijmegen. Bij ons vind je de openingstijden van al deze winkels en locaties in Nijmegen.
BCC Nijmegen Centrum Openingstijden en contact bcc.nl. BCC.
Wacht als u besteld heeft wel altijd de afhaalbevestiging af die wij u per e-mail toezenden. In de buurt. BCC Nijmegen Centrum bevindt zich in het centrum van Nijmegen. U vindt dus heel veel winkels en restaurants in de directe omgeving.
T-Mobile Shop Nijmegen.
Openingstijden Maandag 1200: 1800: Dinsdag 1000: 1800: Woensdag 1000: 1800: Donderdag 1000: 2100: Vrijdag 1000: 1800: Zaterdag 1000: 1800: Zondag deze week 1200: 1700.: Welkom bij T-Mobile Shop Nijmegen! Wist je dat T-Mobile jaren geleden haar allereerste winkel opende in Nijmegen?
Centrumnijmegen.nl Over winkelen, uitgaan en meer in centrum Nijmegen.
Koopzondag 22 april. Op 22 april is het koopzondag en zijn de winkels in Nijmegen gewoon open. In Nijmegen is het officieel iedere zondag koopzondag. De winkels bepalen zelf of ze open zijn, en de meeste winkels doen dat ook.
Koopzondag in Nijmegen Openingstijden.nl.
De koopzondagen van winkels in Nijmegen zie je terug op deze pagina. Zo zie je direct of je op koopzondag in Nijmegen terecht kunt bij je favoriete winkel. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over de exacte koopzondagen en bijbehorende openingstijden.
Bever Nijmegen Bekijk de openingstijden van Bever Nijmegen Bever.
Als je met de auto komt kan je deze parkeren in parkeergarage het Valkhof, de Eiermarkt en het Kelfkenbosch. Van hier is het nog slechts vijf minuten wandelen. Klik hier voor meer informatie over parkeren in Nijmegen. Winkels in de buurt. Bekijk openingstijden en route.
Welkom Openingstijden Winkelcentrum Dukenburg.
de tijden van de winkels en supermarkten kunnen afwijken van de algemene openingstijden van het winkelcentrum. Meer informatie vindt u onder de tab winkels. Ruby Peters is de gelukkige winnaar 18 april 2018 Ruby Peters is de gelukkige winnaar van de Space Adventure actie en won de reis naar Disneyland Parijs. Samen met zijn kinderen gaat Ruby op 9 augustus naar Disneyland. Scapino nieuw concept gelanceerd 29 maart 2018 Een totaal vernieuwde winkel van 780 vierkante meter met een nog grotere collectie dan voorheen. Winkelcentrum Dukenburg Zwanenveld 66-26 6538 RZ Nijmegen contact.

Contacteer ons