nijmegen winkels open
Koopzondag woonboulevard Nijmegen Openingstijden.nl.
Op deze pagina zie je een overzicht van winkels in woonboulevard Nijmegen te Nijmegen die de aankomende periode een koopzondag hebben. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over openingstijden, koopzondagen en koopavonden. Copyright 2007 2018 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
Openingstijden Nijmegen centrum Centrumnijmegen.nl.
20 mei 1e Pinksterdag: winkels gesloten horeca is wel open. 21 mei 2e Pinksterdag: winkels open van 12h 17h. 25 en 26 december Kerst: winkels gesloten horeca is wel open. Bovenstaande geldt voor de overgrote meerderheid van de winkels in centrum Nijmegen.
Openingstijden Supermarkten Openingstijden.nl.
Inloggen voor bedrijven. Inloggen Wachtwoord vergeten. Supermarkten in Nijmegen. Mijn Locatie Amsterdam. Hiermee zie je winkels in je buurt! Filters Nu open. Vandaag open na.: woensdag 16 mei. donderdag 17 mei. vrijdag 18 mei. zaterdag 19 mei. zondag 20 mei.
Jumbo Nijmegen Fenikshof.
Jumbo Nijmegen Fenikshof. PICK UP POINT., Chiel van Gessel. In" jouw Jumbo kun je prettig en vlot winkelen en je hebt een grote keuze uit lekkere, verse en gezonde producten. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment en de laagste prijs.
Nijmegen Openingstijden en winkels in Nijmegen.
Nieuwe meubels kun je vinden bij een woonboulevard zoals woonboulevard Nijmegen. Bij ons vind je de openingstijden van al deze winkels en locaties in Nijmegen. Winkelcentra in Nijmegen. Winkelcentrum de Molenpoort. Woonboulevard in Nijmegen. De online winkelstraat die altijd open is!
Koopzondag Nijmegen Winkels open op zondag in centrum Nijmegen!
Alle winkels mogen op zon en feestdagen open zijn, met uitzondering van nieuwjaarsdag, 1e paasdag, 1e pinksterdag en 1e kerstdag. Tijdens koopzondag Nijmegen zijn vrijwel alle winkels in het kern-winkelgebied en een groot aantal winkels in de ringstraten geopend. Op de eerste zondag van de maand zijn ongeveer alle winkels in de gehele binnenstad open.
Bever Nijmegen Bekijk de openingstijden van Bever Nijmegen Bever.
Als je met de auto komt kan je deze parkeren in parkeergarage het Valkhof, de Eiermarkt en het Kelfkenbosch. Van hier is het nog slechts vijf minuten wandelen. Klik hier voor meer informatie over parkeren in Nijmegen. Winkels in de buurt.
Koopzondag in Nijmegen Openingstijden.nl.
Winkelcentrum Dukenburg: op de eerste zondag van de maand zijn de winkels open. Behalve 1e Pinksterdag. May 2018 Ma Di Woe Do Vrij Za Zo. Locatie 3: Elke zondag koopzondag. Winkels in de gemeente Nijmegen mogen elk zondag open zijn.

Contacteer ons