winkels nijmegen zondag
Openingstijden Supermarkten Openingstijden.nl.
Inloggen voor bedrijven. Inloggen Wachtwoord vergeten. Supermarkten in Nijmegen. Mijn Locatie Amsterdam. Hiermee zie je winkels in je buurt! Filters Nu open. Vandaag open na.: woensdag 16 mei. donderdag 17 mei. vrijdag 18 mei. zaterdag 19 mei. zondag 20 mei.
Koopzondag Nijmegen Winkels open op zondag in centrum Nijmegen!
Alle winkels mogen op zon en feestdagen open zijn, met uitzondering van nieuwjaarsdag, 1e paasdag, 1e pinksterdag en 1e kerstdag. Tijdens koopzondag Nijmegen zijn vrijwel alle winkels in het kern-winkelgebied en een groot aantal winkels in de ringstraten geopend. Op de eerste zondag van de maand zijn ongeveer alle winkels in de gehele binnenstad open.
Nijmegen Openingstijden en winkels in Nijmegen.
Winkels in Nijmegen kun je vinden in één van de populaire winkelstraten zoals Zwanenveld, Broerstraat, Burchtstraat, Molenstraat of Marikenstraat. Voor een boodschap bij bijvoorbeeld een supermarkt, drogist of slijterij kun je terecht in een winkelcentrum waaronder winkelcentrum Dukenburg, winkelcentrum Marikenstraat of winkelcentrum de Molenpoort.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Koopzondag Nijmegen 2018 Koopzondagen.NET.
Mocht een koopzondag in Nijmegen niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag! Bekijk ook alle Winkels Nijmegen. Koopzondag Nijmegen data onder voorbehoud Plaats/Regio Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec. In Nijmegen is het iedere zondag koopzondag.
Openingstijden Nijmegen centrum Centrumnijmegen.nl.
Op koop zondag zijn de winkels in Nijmegen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. In principe is het in Nijmegen iedere zondag koopzondag. Ook zijn er enkele extra koopzondagen. Bekijk hier hoe er met koopzondagen in het centrum van Nijmegen wordt omgegaan.
Welkom Openingstijden Winkelcentrum Dukenburg.
1e zondag van de maand. 12.00 17.00 uur. Op koopzondagen gratis parkeren. de tijden van de winkels en supermarkten kunnen afwijken van de algemene openingstijden van het winkelcentrum. Meer informatie vindt u onder de tab winkels. Ruby Peters is de gelukkige winnaar 18 april 2018 Ruby Peters is de gelukkige winnaar van de Space Adventure actie en won de reis naar Disneyland Parijs. Samen met zijn kinderen gaat Ruby op 9 augustus naar Disneyland. Scapino nieuw concept gelanceerd 29 maart 2018 Een totaal vernieuwde winkel van 780 vierkante meter met een nog grotere collectie dan voorheen. Winkelcentrum Dukenburg Zwanenveld 66-26 6538 RZ Nijmegen contact.
Koopzondag in Nijmegen Openingstijden.nl.
Winkelcentrum Dukenburg: op de eerste zondag van de maand zijn de winkels open. Behalve 1e Pinksterdag. May 2018 Ma Di Woe Do Vrij Za Zo. Locatie 3: Elke zondag koopzondag. Winkels in de gemeente Nijmegen mogen elk zondag open zijn.

Contacteer ons