studenten nijmegen
Nijmegen groeit elk jaar met 1000 inwoners; merendeels studenten Omroep Gelderland.
Naast de bijna 19.000 studenten op de Radboud Universiteit groeit ook het aantal hbo-studenten in de stad. Het Nijmeegse deel van de Hogeschool Arnhem Nijmegen telt nu ruim 23.000 studenten. Geschat wordt dat ongeveer de helft van al die studenten van de universiteit en de HAN ook in Nijmegen woont.
Studeren in Nijmegen Studiekeuze123.
3 instellingen in deze stad. Hogeschool van Arnhem en Nijmegen locatie Nijmegen. Hogeschool, 62 opleidingen, 23491 studenten. Fontys Hogescholen Nijmegen. Hogeschool, 1 opleidingen, 745 studenten. Universiteit, 97 opleidingen, 19711 studenten. Van mbo naar hbo. Van hbo naar wo. Studeren en werk.
Studenten studeren in Nijmegen.
Kamers in Nijmegen. Ieder jaar wordt Nijmegen overspoeld met nieuwe studenten. Al deze studenten willen hun kamer hebben geregeld voordat het studiejaar begint, zeker omdat dagelijks naar huis reizen voor de meeste studenten geen optie is. Daarnaast zijn er ook studenten die niet tevreden zijn met hun huidige kamer en op zoek gaan naar nieuwe woonruimte.
Welkom SSH.
We zijn er voor studenten die op kamers willen. Studenten die een eigen plek zoeken, een thuis tijdens de studententijd. En met veel plezier kort of lang in Nijmegen of Arnhem willen wonen. We zorgen er uiteraard ook voor dat je goed en betaalbaar woont.
Op kamers in Nijmegen Studenten.
Nijmegen scoort hier goed op en is bovendien een populaire studentenstad: ongeveer één op de zes inwoners is student. Van de zeven grootste studentensteden in Nederland, wordt Nijmegen als de veiligste beschouwd door studenten zelf. Wil je ook in Nijmegen komen wonen?
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
Meest Inspirerende Student van Nijmegen Nultweevier.nl.
Ieder jaar rond de jaarwisseling benoemt Nultweevier.nl een student van de Radboud Universiteit of de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen tot de Meest Inspirerende Student van Nijmegen. Met de lijst van meest inspirerende Nijmeegse studenten wil Nultweevier.nl haar waardering uitspreken over studenten die naast hun studie op een positieve manier een bijzondere prestatie leveren en daarmee een voorbeeldfunctie dragen.
Het Nijmeegse studentenleven Radboud Universiteit.
Het Nijmeegse studentenleven. Volg onze studenten op Instagram! Nijmegen is een echte universiteitsstad. Met 40.000 internationale studenten valt er altijd iets te beleven! Dankzij haar vele festivals, kroegen en het gezellige verenigingsleven is Nijmegen zelfs de Summer Capital van Nederland.

Contacteer ons