Yoga
Kim Clijsters Sports Health Club.
In de Kim Clijsters Sports Health Club kan je ook terecht voor relax yoga, power yoga en uniek in Limburg hot yoga! Van die laatste is Kim al jaren een fervente aanhangster. Voor wie streeft naar een optimale balans tussen lichaam en geest, zijn deze workshops een echte aanrader.
Yoga Leuven voor elke leeftijd Kreakatau vzw.
Do-In Yoga Do: 20u 21u30. reeks 2: van 18/01 tem 29/03 uitgez. reeks 3: van 19/04 tem 28/06 uitgez. Familieyoga Zo: 10u45-12u15: 10/12, 28/01, 25/02, 25/03, 22/04, 27/05, 10/06. Hatha yoga Ma: 10u-11u30 / 19u-20u15 / 20u30-21u45 Woe: 10u-11u30 Vrij: 9u30-11u.
Lessenreeks HATHA YOGA Liedekerke UiT in Vlaanderen.
U heeft misschien een baan die veel spanning met zich meebrengt. Of u kent een druk huiselijk leven. Er zijn wellicht andere omstandigheden die spanningen en stress veroorzaken. Dan is Yoga iets voor jou, want in yoga leer je je lichaam ontspannen en je geest tot rust brengen!
Yoga www.centrumvizit.be.
Door" het beoefenen van yoga leren we bewust om te gaan met onszelf en onze omgeving: we brengen als het ware geest en lichaam weer in balans." Yoga is een eeuwenoude levensvisie waarvan de wortels in India liggen. Yoga betekent verbinden of samenbrengen.
Yoga Thermae Sports Thermae.com.
Bij Thermae Sports Merchtem bieden we 4 verschillende yogastijlen aan en 12 lesuren. Wie een intense sessie wil proberen, gaat voor Hot Yoga, in onze tot 40C verwarmde Zen Studio. Hatha Yoga, Ashtanga Yoga of Yin Yoga zijn rustigere lessen.
Brussels Yoga Day 5th edition on 24.06.2018.
5th Brussels Yoga Day. Gratis mega yogasessie. ter Kamerenbos 10u30. BOEK UW PLAATS! Verkoop van een limited edition T-shirt voor een onderwijsproject in India om 70 jaar vriendschap tussen België en India te vieren! De winsten zullen gebruikt worden voor een speeltuin in het weeshuis St-Joseph de Cluny in Pondychéry in Indië.
Yoga Halasana Eeklo Yoga Vereniging Eeklo.
Yoga Halasana Eeklo is een vereniging voor mensen die actief yoga willen beoefenen. Jong of oud, bij ons is iedereen welkom. Wij bieden wekelijkse yogasessies aan op dinsdag en donderdagavond. In de sessies wordt via lichaamsoefeningen en ademhaling een geheel van technieken aangeleerd met als doel in evenwicht en harmonie te leven met onszelf en onze omgeving.
bol.com Yoga girl 1 Lessen in de liefde, Audrey Carlan 9789022580950 Boeken.
De serie Yoga girl. Yoga girl 2 Wachten op de ware. Yoga girl 1 Lessen in de liefde. Yoga girl 2 Wachten op de ware. Meer uit de serie Yoga girl. Vaak samen gekocht. Yoga girl 2 Wachten op de ware.
Yoga en Stoelyoga Seniorama.
Yoga staat voor de verbinding tussen lichaam en geest, tussen binnen en buiten, tussen materie en geest. Op het programma staan geen halsbrekende standjes, wel rustige beheersing van ons lichaam, onze geest en onze adem. Yoga groep 1 reeks 1.
Yogatest: welke yoga past bij mij? Yoga on Call Yoga in Gent.
Volg een proefles. Ik heb nog geen ervaring met yoga. Ik heb 3-6 maanden ervaring met Vinyasa / Iyengar / Ashtanga Yoga. Ik heb 6-12 maanden ervaring met Vinyasa / Iyengar / Ashtanga Yoga. Ik probeer op natuurlijke wijze zwanger te worden.
Seaside Yoga Retreats Yoga vakanties naar Ibiza, Portugal, Fuerteventura, Marokko en Cadzand.
Kwaliteitsvolle yogareizen op prachtige locaties steeds dicht bij zee. Seaside Yoga Retreats: dat zijn kwaliteitsvolle yogareizen met yogateacher Joachim Meire en gastdocenten, op prachtige locaties altijd dicht bij zee. Onze ingrediënten zijn down-to-earth yoga, lekker eten, positive vibes, zon zee, likeminded people en veel me-time.

Contacteer ons