Hockey
VHL.
Heren 1 Regionaal. Heren 1 Regionaal Vlaamse Hockey Liga. Dames 1 Regionaal. Dames 1 Regionaal Vlaamse Hockey Liga. VHL werft aan: Sporttechnisch Manager fulltime. 13/12/2017 De Vlaamse Hockey Liga VHL vzw verenigt 48 hockeyclubs en telt reeds meer dan 22.000 leden.
HockeyNews.
Voor sommige wedstrijden die vóór of na de Audi Hockey League worden gespeeld, zullen de uren aangepast worden. Gelieve vanaf volgende week Dim@Sports te raadplegen voor de correcte uren. Men's' League Audi Hockey League. Audi Hockey League Klassement Programmatie. Men's' League Audi Hockey League.
HockeyNews.
Ook hij is genomineerd voor Beste Speler van de Wereld en dat op 23-jarige leeftijd! Aisling DHooghe, beste doelvrouw van de wereld? 22/12/2017 Op vijf februari zal de Internationale Hockey Federatie voor de tweede keer haar Hockey Stars Awards organiseren in Berlijn.
Hockey.
hockeyNews KBHB VHL LFH. Belfius Indoor Hockey MEN banner. Belfius Indoor Hockey WOMEN banner. FIH Vote for Hockey Stars. 4/01 Zaalwedstrijden tot 17 januari 2018 vastgelegd. 27/11 Minisite indoor hockey, ticketverkoop EK online. 29/11 Vrijwilligers gezocht voor Europese kampioenschappen indoor.
Baudouin.
Om toegang te verkrijgen tot de installaties, is het noodzakelijk dat de lidgelden worden gestort voor 31 augustus 2017. op de rekening van de Koninklijke Baudouin Hockey Club met vermelding van factuurnummer: BE42 0688 9961 9554. Indien u een betalingsplan wenst, gelieve een email te sturen: philippe@baudouin.be.
21 redenen waarom hockey de allerbeste sport ter wereld is.
21 redenen waarom hockey de allerbeste sport ter wereld is. 17 augustus 2016. De allerbeste sport ter wereld? Dat is natuurlijk hockey! Als jij zelf hockey speelt, dan mis je ongetwijfeld geen enkele training en al zeker geen enkele match.
Droom wordt nachtmerrie voor Red Lions in finale EK hockey De Standaard.
Op zaterdag hadden ook de Belgische hockeydames, de Red Panthers, enigszins verrassend de finale van het EK hockey gehaald. Net zoals bij de mannen was Nederland de tegenstander in de finale, ook bij de meisjes trok Oranje aan het langste eind.
Hockey Wikipedia.
In landen waar men vooral ijshockey speelt en niet zo bekend is met het veldhockey, wordt met hockey" vaak ijshockey aangeduid. Veldhockey wordt in deze landen aangeduid met een vertaling van grashockey" of veldhockey, zoals fieldhockey" of hockey" sur gazon.
Belfius wordt partner van de Belgische Hockey bond Campagnes Belfius.
Door het partnership met digitale referentie en trendsetter Belfius zal het Belgische hockey ook een digitale voorloper en voorbeeld worden voor andere hockey en sportbonden. Samen zullen Belfius en de Belgische Hockeybond de modernste digitale mobiele betaalmogelijkheden voor onder meer ticketing, merchandising en sponsoring integreren, en de werking en infrastructuur van het hockey digitaliseren.
EK van Red Lions eindigt met tranen, Europese titel is voor Nederland.
In de groepsfase werd het een historische 5-0 voor de Belgen. Nederland is gebrand op revanche. België-Nederland voor goud om 16u Vanmiddag kent het EK hockey zijn ontknoping met dezelfde finale als bij de vrouwen: België tegen Nederland bij de mannen.

Contacteer ons