Hockey
Hockey Club Merode Grimbergen.
u7 tot u12. Rapid Hockey Club Temse Surf's' UP. u7 tot u12. Je ploeg inschrijven? Voor meer info kan je altijd terecht bij je manager of Ben Maes. Grote lenteschoonmaak in de Borgt. Op zaterdag 24 maart organiseert onze gemeente naar jaarlijkse gewoonte een lenteschoonmaak.
Eclair Hockey Club.
Hockey is plezier beleven, fysieke conditie en zelfvertrouwen verbeteren, concentratie en stress beheren, fair-play zijn, eerlijkheid en rechtvaardigheid stimuleren communicatie, groepsleven en management ontwikkelen, groeien in zelfdiscipline en verantwoordelijkheidszin. Maar bovenal: het is het ontwikkelen van langdurige vriendschapsbanden. De KBHB en HC Eclair hechten veel belang aan sportiviteit, participatie en respect.
KBIJF: Home.
Met 3 teams in de Nationale Divisie 2 league was er elke week ijshockey te zien. Een overtuigend team waarbij Jeffrey der Weyer, Benjamin Jacobs en Sami Lipsonen de scoringstabel voerde bracht de puck maar liefst 272 maal voorbij de doellijn van de tegenstrevers.
Hockey Club Lokeren.
Inhoudelijke kwaliteit en een gestructureerd, didactisch, methodisch werken met teams/groepen vormt DE basis van geslaagde trainingen. Om onze spelers nog beter te kunnen ondersteunen in hun ontwikkeling als teamsporter algemeen en als hockey speler specifiek vinden we de gelegenheid tot bijschaving en opleiding van trainers, coaches en begeleiders heel belangrijk in onze club.
Er zit nog veel groeimarge op Belgisch hockey De Tijd.
Takeaway.com tankt 680 miljoen euro kapitaal bij. Er zit nog veel groeimarge op Belgisch hockey. 17 december 2018 2218.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Door het goud op het WK haalt de Belgische hockeybond wellicht zijn doel van 50.000 leden tegen 2020.
Hockey Club roeselare Voorpagina.
Reservering veld MSKA. 8 mei 2019. Hockey for dads. Waar is onze club te vinden? Hockey Club Roeselare veld en indoor. Blommestraat 8800 Rumbeke. Hockey Club Roeselare. Henri Horriestraat 46 8800 Roeselare. 0495/71 21 89. rek nr: BE 70 7512 0639 5125.
Hockey Tennis Club ISCA.
Jonge kinderen breed motorisch opleiden zodat ze zich kunnen ontwikkelen tot een volwaardige spelers/speelsters is hier de doelstelling. Multi SkillZ for Hockey garandeert een brede motorische basis én zet de nieuwste wetenschap om in praktijk zodat spelers beter kijken, sneller beslissen en vaardiger handelen. Multi SkillZ for Hockey scoort!
De hockeyclub van t Stad!
Saartje wilde al heel lang op hockey. Toen ik hoorde dat er in Antwerpen een nieuwe hockeyclub zou opstarten, heb ik dan ook niet lang getwijfeld om haar in te schrijven. De combinatie van techniek en fysiek bezig zijn, in de buitenlucht, met je teamgenoten, ideaal!
Knokke Hockeyclub.
Riverwoods familly beach hockey. In het weekend van 1 2 augustus zal voor de tweede maal het FAMILY BEACH HOCKEY op RIVER WOODS BEACH worden georganiseerd. Wie interesse heeft om alsnog mee te doen of een team wil samenstellen met of zonder familie kan contact opnemen met onze TEAMleader van dienst; Laurent Soetens!
Parantee.
Indienen van een klacht. Subsidies voor G-sport. Gezond en ethisch sporten. Situering en missie. Wie is wie bestuur. Wie is wie medewerkers. Wie is wie ligatrainers. Wie is wie competitiemanagement. Parantee-Psylos vzw, T: 09 243 11 70, info@parantee-psylos.be Design kubis.
Hockey Sport.
Scoort u meer dan de tegenstander, dan wint u! Hockey speelt men buiten vooral op kunstgras, maar zaalhockey komt ook voor. Indiana Tennis en hockeyclub: Zowel de nationale Heren als Damesploeg hebben deelgenomen aan de Olympische Spelen in Londen in 2012.

Contacteer ons