Hockey
Hockey Tennis Club ISCA.
Wie is wie Hockey. Wie is wie Tennis. Hockey Tennis in de Druivenstreek. Klik HIER voor meer info over de Hockey en HIER voor meer info over de Tennis. HTC ISCA staat voor het uitoefenen van sportieve activiteiten van hoog niveau in een familiale context.
Hockey Club roeselare Voorpagina.
15 januari 2018. 15 januari 2018. Training: U11-U12 girls. 15 januari 2018. Training: U16 boys. Waar is onze club te vinden? Hockey Club Roeselare. Blommestraat 8800 Rumbeke. Hockey Club Roeselare. Abeelstraat 34 8800 Roeselare. rek nr: BE 70 7512 0639 5125.
Royal Hermes Hockey.
Royal hermes Hockey nam deel aan de selectie voor het WHITE district en kon maar liefst 10 spelers inschrijven. Het betrof Emma Casneuf, Alizée Verhaeghe en Mia Verswijver voor de meisjes en August Verbrugge, Roderick Toye, Pierre Cornelis, Gaël De Breuck, Henri Cordier, Alberic Tsjoen en François Billiet voor de jongens.
De hockeyclub van t Stad!
Saartje wilde al heel lang op hockey. Toen ik hoorde dat er in Antwerpen een nieuwe hockeyclub zou opstarten, heb ik dan ook niet lang getwijfeld om haar in te schrijven. De combinatie van techniek en fysiek bezig zijn, in de buitenlucht, met je teamgenoten, ideaal!
Knokke Hockeyclub.
Riverwoods familly beach hockey. In het weekend van 1 2 augustus zal voor de tweede maal het FAMILY BEACH HOCKEY op RIVER WOODS BEACH worden georganiseerd. Wie interesse heeft om alsnog mee te doen of een team wil samenstellen met of zonder familie kan contact opnemen met onze TEAMleader van dienst; Laurent Soetens!
KMTHC.
Dit jaar zijn er voor onze kampen nog enkele vrije plaatsen en dit voor volgende weken: Week 28 10/07 en 12/07 en 14/07 zowel voor sessie 1 19.00-20.30u en sessie 2 20.30-22.00. Nieuwe kledij Hockey 2017-2018. Outfit kids: 85 Outfit volwassenen: 89 De vermelde prijzen zijn pakketprijzen.
Hockey Sport.
Scoort u meer dan de tegenstander, dan wint u! Hockey speelt men buiten vooral op kunstgras, maar zaalhockey komt ook voor. Indiana Tennis en hockeyclub: Zowel de nationale Heren als Damesploeg hebben deelgenomen aan de Olympische Spelen in Londen in 2012.
Er zit nog veel groeimarge op Belgisch hockey De Tijd.
Takeaway.com tankt 680 miljoen euro kapitaal bij. Er zit nog veel groeimarge op Belgisch hockey. 17 december 2018 2218.: Toon de deelmogelijkheden op sociale media. Door het goud op het WK haalt de Belgische hockeybond wellicht zijn doel van 50.000 leden tegen 2020.
Neo Hockey Club Mechelen.
Zonder deze mensen en bedrijven zou het niet mogelijk zijn om van NEO Hockey Mechelen een schitterende hockey club te maken. We richten dan ook graag een woordje van dank aan deze waardevolle en gulle gevers en stellen ze dan ook met fierheid voor.
Royal Herakles Hockey Club.
Herakles Whitewood Youth Academy. Club info en route. Hockey News KBHB. Hockey Belgium Le Soir. Okey La Libre. Hockey in België. Internationale Hockey Federatie FIH. Vrijwilligers gezocht voor Niieuwjaarsreceptie 25/01. Zoals jullie weten organiseren we op 25/01 weer onze Nieuwjaarsreceptie op de club.
Home Sport Factory Knokke / Gent, Uw specialist in Golf Hockey.
Sport Factory Gent. Welcome Hockey Players Golf Players. Golf specialist Hockey specialist. Tassen, trolleys, ballen, handschoenen, cadeauartikelen en veel meer. Zowel de traditionele als de exclusieve merken zijn bij ons vertegenwoordigd. Vele topmerken golfclubs, drivers, fairwaywoods, ijzers, wedges en putters.

Contacteer ons