nijmegen centrum adres
Primark Nijmegen: adres, openingstijden en vacatures Zakelijk: Detailhandel.
Adres: Plein 1944 136. Postcode: 6511 JH. De winkel is groots opgezet en het winkeloppervlak bedraagt ruim 4000 vierkante meter. De winkel bestaat uit drie verdiepingen.: Etage 1 kelder: Herenmode, kindermode, interieurproducten. Etage 0 Begane grond: damesmode en sieraden. Etage 1 eerste verdieping: damesmode, schoenen en mode accessoires zoals tassen, lingerie. Primark verkoopt mode voor kinderen, mannen en vrouwen. Ook verkoopt Primark mode accessoires en huishoudelijke decoratie. Op het gebied van mode kan het zo gek niet bedenken of Primark verkoopt het. Voorbeelden van artikelen die Primark verkoopt zijn truien, sokken, lingerie, schoenen, riemen, sjaals, hoeden, enzovoorts. Er zijn steeds meer winkels van Primark en er staan nog diverse winkels in de planning. Het is beperkt mogelijk om online Primark producten te kopen, meer informatie over de online mogelijkheden vind je in Primark webshop: online kopen Primark mode. Winkel bezoeken met auto en parkeren. Met de auto is Nijmegen relatief goed bereikbaar. De snelwegen A73, A50, A15 en A325 zijn in de buurt. Vanaf de afslagen is het nog wel een stukje rijden naar het centrum van Nijmegen.
Welkom bij De Molenpoort. Happy Shopping in Nijmegen!
Leuke acties, evenementen of gewoon wetenswaardigheden: je vindt het ook allemaal terug op onze social media pagina's. Volg ons dus op Facebook en Instagram. Klik op de desbetreffende logo's' hieronder en je mist niets meer van alle leuke acties in de Molenpoort!
Nijmegen centrum Agenda Nijmegen.
Adres: Grote Markt Nijmegen Nederland. Activiteiten centrum Nijmegen. Winkels centrum Markten centrum Openingstijden centrum Koopzondagen. MARKT Nijmegen centrum zaterdag Nijmegen centrum Grote Markt, Nijmegen. za 28 apr 2018 0900.: KOOPZONDAG centrum Nijmegen Nijmegen centrum Grote Markt, Nijmegen. zo 29 apr 2018 1200.:
Parkeren in centrum Nijmegen Parkeerplaatsen, tarieven en meer.:
Makkelijk en betaalbaar! In centrum Nijmegen is parkeren heel makkelijk. Voor zowel autos als fietsen beschikt het centrum van Nijmegen over voldoende parkeerplaatsen en stallingmogelijkheden. Voor bezoekers zijn er in en aan de rand van het centrum parkeergarages en parkeerterreinen beschikbaar.
Parkeren Nijmegen.
Lees meer over parkeergarages Nijmegen. PR Parking Nijmegen. Goedkoop parkeren op PR Waalsprinter Ovatonde knooppunt Ressen met OV naar het centrum: 350, p.d, incl 4 kaartjes OV. PR NS-station Nijmegen. Goedkoop parkeert u op het PR terrein bij het NS-station Nijmegen.
Gemeente Nijmegen Gemeente Nijmegen.
De lokale wetten en beleidsregels van de gemeente Nijmegen vindt u op overheid.nl. Nijmegen in Europa en in de wereld. Openingstijden en bezoekadressen. Telefoonnummer: 14 024. Bereikbaar op werkdagen van 8.30 17.00 uur. Bellen vanuit het buitenland: 0031 24 329 90 00. Adres Stadswinkel: Mariƫnburg 30, 6511 PS Nijmegen.
Primark Nijmegen Centrumnijmegen.nl.
Woensdag: 0900: 1830.: Donderdag: 0900: 2100.: Vrijdag: 0900: 1830.: Zaterdag: 0900: 1830.: De bekende winkelketen Primark in centrum Nijmegen op plein 1944. Marienburg, Arsenaalgas 8, 6511PE Nijmegen, 300 parkeerplaatsen. Op dit moment zijn er geen acties en of coupons bekend.
Centrumnijmegen.nl Over winkelen, uitgaan en meer in centrum Nijmegen.
Je kunt weer een dikke week lekker zwieren en zwaaien en genieten van de heerlijkste lekkernijen. Supergezellig voor een dagje of avondje uit in centrum Nijmegen. De kermis staat dit jaar op Plein 44 en is alle dagen open van 1300: tot 2400.
OpOp Nijmegen Centrum.
OpOp Nijmegen Centrum. 6511 HJ Nijmegen. OpOp Nijmegen Centrum. Is de winkel nu niet geopend? Op onze webshop kun je altijd terecht. Voor 2100: besteld is morgen in huis. In het weekend besteld is maandag geleverd. Voor 2100: besteld, vandaag verzonden.
Parkeergarage PR Eerste Oude Heselaan Nijmegen q.park.nl.
Telefoon: 088 329 5100. 60 minuten of een gedeelte hiervan. Maximaal dagtarief treinreizigers. NIEUW: Bij dit PR terrein kunt u in en uitrijden met uw Maestro betaalpas. Kijk voor meer informatie op betaalgemak op PR terreinen. Nog meer bezoekdoelen in centrum Nijmegen.

Contacteer ons