nijmegen centrum adres
Welkom bij het Creatief Centrum Nijmegen-Zuid.:
Heb je belangstelling of wil je onderzoeken of het wat voor je is, dan kun je vrijblijvend een kijkje komen nemen en/of contact opnemen met het beheer vragen naar Ben of Christ. Adres: CCNZ: Tolhuis 44-44, 6537 PN Nijmegen, tel. Creatief Centrum Nijmegen Zuid zoekt: een bestuursvoorzitter.
VCN Verloskundig Centrum Nijmegen Home.
Meest gestelde vragen. Verloskundig Centrum Nijmegen e.o. IN DE EERSTE LIJN DOOR DE EERSTELIJN. Het centrum is een samenwerkingsverband tussen twee eerstelijn zorgverleners namelijk SHO Centra voor medische diagnostiek en de Coöperatieve Verloskundigen Nijmegen en omstreken. VCN verloskundig centrum Nijmegen.
Rabobank Rijk van Nijmegen Home.
Betrokken in uw regio. Keizer Karelplein 1, Nijmegen Ma, wo en vr: 13.00 uur-17.00 uur Di do: 13.00 uur-20.00 uur Za: 10.00 uur-14.00 uur Lees meer. Promenade 12, Malden Di: 13.00 uur-17.00 uur Do: 13.00 uur-17.00 uur. Oude Klapstraat 74, Wijchen Di vr: 13.00 uur-17.00 uur.
Handyman Nijmegen-Centrum Dé onderdelenwinkel van Nijmegen-Centrum.
Daarom laat je pakketjes naar onze winkel sturen en kom je ze ophalen wanneer het jou uitkomt. Terugsturen kan ook via ons. In het centrum van Nijmegen is het elke week koopzondag en daar doen wij met plezier aan mee.
Stichting Kamer Centrum Stichting Kamer Centrum verhuurt en beheert kamers in Nijmegen.
Nijmegen heeft als oudste stad van Nederland een knus historisch centrum. Hier heerst een gezellige, Bourgondische sfeer die je proeft in de vele kroegen, cafés en restaurants. Ook stappen kan goed in Nijmegen, het uitgaansleven gaat door tot in de late uurtjes.
China Delight Nijmegen Heerlijk genieten van de Oosterse keuken!
Ons restaurant is een begrip in Nijmegen én de wijde omtrek. Bekend en geliefd om haar gastvrijheid en de grote variëteit in heerlijke Oosterse gerechten. Ons motto is om een ieder maximaal te laten genieten van de gezelligheid die ons restaurant te bieden heeft én van de heerlijke gerechten uit onze Oosterse keuken.
Contact route.
Lindenberg Centrum en Lindenberg Aldenhof zijn beide makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken. Vanaf Centraal Station Nijmegen loop je bovendien binnen een kwartier naar Lindenberg Centrum. Lindenberg Aldenhof is binnen een kwartier lopend te bereiken vanaf station Nijmegen Dukenburg.
Hypotheek Nijmegen Centrum? Goed hypotheekadvies bij De Hypotheker.
U bent hier.: De Hypotheker Nijmegen Centrum. De Hypotheker Nijmegen Centrum is hét adres waar je terecht kan voor hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. We brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten je mogelijkheden op een rijtje.
Tandarts en Orthodontie in Nijmegen bij Mondzorgcentrum Takenhofplein.
Voor alle belangrijke informatie zoals ons adres en telefoonnummer, avond en weekenddiensten, openingstijden en wat te doen in geval van spoed. Van harte welkom op de website van Mondzorgcentrum Takenhofplein, uw nieuwe moderne tandartspraktijk aan het Takenhofplein 6 in Nijmegen.
Parkeergarages Gemeente Nijmegen.
De parkeergarage onder Plein 1944 is alleen voor bewoners en ondernemers van het centrum. U kunt alleen met een abonnement hier parkeren. Algemene voorwaarden abonnementen parkeergarage Plein 1944 pdf, 145 kB. Waalkade 68, 6511 XP Nijmegen. Deze parkeergarage is eigendom van Holland Casino.
Hotel Restaurant Atlanta Nijmegen Genieten in het centrum van Nijmegen.
Submit form Controleer. Hotel Restaurant Atlanta Nijmegen is het enige hotel gehuisvest in het historisch centrum van Nijmegen. Het monumentale hotel aan de Grote Markt is gelegen in het levendige en veilige centrum direct aan het winkelgebied en uitgangsgebied van Nederlands oudste stad.

Contacteer ons