centrum nijmegen open
Openingstijden Nijmegen centrum Centrumnijmegen.nl.
In principe is het in Nijmegen iedere zondag koopzondag. Ook zijn er enkele extra koopzondagen. Bekijk hier hoe er met koopzondagen in het centrum van Nijmegen wordt omgegaan. Winkels open rond feestdagen? Tijdens feestdagen kunnen de winkels op andere tijden open zijn.
Politie Nijmegen-Noord politie.nl.
Stieltjesstraat 1 6511AB Nijmegen. Postbus 618 7300 AP Apeldoorn. Het team Nijmegen-Noord is voor publiek 24 uur per dag bereikbaar. De balie van het bureau is bezet op maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00 uur. Na 18.00 uur en in het weekend wordt u na aanbellen te woord gestaan door een politiefunctionaris.
Welkom bij De Molenpoort. Happy Shopping in Nijmegen!
Geen probleem, want Pipoos in de Molenpoort is nu elke zondag open van 12.00 t. Black Friday week in de Molenpoort van start. Vandaag trappen we af met de Black Friday week die aanstaande vrijdag zijn hoogtepunt zal hebben in een geweldige leuke dag met Nijmeegse Annie, Paolo de B.
Arsenaal 1824.
KOM BINNEN EN GENIET. Midden in het bruisende centrum van Nijmegen vind je Arsenaal 1824, een horecabedrijf voor jong en oud dat bestaat uit een modern hip Grand Café en een sfeervol Restaurant. Geniet van de lekkerste gerechten uit de Franse, Mediterrane en Oosterse keuken, mooie wijnen en heerlijke speciaal bieren.
Paintball Nijmegen.
Paintball Nijmegen onderscheidt zich op de volgende manieren. Ervaren: Wij spelen zelf ook elke week met ons eigen Team Blackhawks. Hierdoor weten wij precies hoe we jouw ervaring echt uniek moeten maken. Flexibel: Wij meken geen gebruik van vaste tijden.
Specsavers Nijmegen Centrum I Gratis oogmeting bij een gediplomeerd opticien Specsavers Nederland.
Over alles nee over de hoor zorg niet maar dat hoef ik niet ik ben er nog niet aan toe. J.T.M, Nijmegen Centrum. Ben nooit in andere winkels geweest. Goede service mooie aanbiedingen. A, Nijmegen Centrum. Goede prijs/kwaliteit verhouding. M, Nijmegen Centrum.
Beleef jouw nieuwe thuis in Nijmegen LIV woonbelevingscentrum.
Bekijk alle nieuws en trends. Blijf op de hoogte. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle trends. Of laat je inspireren. Verlengde Energieweg 50. 6541 XX Nijmegen. Plan je route. 31 085 070 77 00.
Het ervaringsmuseum over zien en niet zien.
Dinsdag t/m zondag. 09.30 17.00 uur. 6511 LH Nijmegen. 024 200 10 50. Koop je tickets. Bekijk al onze awards en prijzen. De blinde bouwmeester voorjaarsvakantie 16 februari t/m 10 maart. Nieuws 06 februari 2019. Voorjaarsvakantie 16 februari t/m 10 maart.
BCC Nijmegen Centrum Openingstijden en contact BCC.nl. BCC.
Of u nu een wasmachine, een nieuwe LED TV of een tablet zoekt, bij BCC Nijmegen Centrum helpen onze verkopers u met advies op maat bij het maken van de juiste keuze. Als je wilt weten of een product bij BCC Nijmegen Centrum voorradig is, dan kun je dit gemakkelijk controleren op de desbetreffende productpagina.
Tuincentrum Lindenholt Home.
tuincentrum Lindenholt webshop. Welkom bij de internet winkel van tuincentrum en dierenspeciaalzaak t Lindenholt! In de omgeving Rijk van Nijmegen bezorgen wij de bestelde artikelen bij u thuis. Alles voor uw tuin en uw dieren, gewoon vanuit uw luie stoel.
Fresca Nijmegen Love for Food.
Zoete en hartige taarten, cakes, salades en de verschillende ontbijtjes. Ook voor een high tea ben je bij ons aan het juiste adres. We zijn iedere dag open van 10 18 uur. Kom je met kinderen? We maken graag speciale gerechten en drankjes voor ze.

Contacteer ons