adres centrum nijmegen
Welkom bij De Molenpoort. Happy Shopping in Nijmegen!
Leuke acties, evenementen of gewoon wetenswaardigheden: je vindt het ook allemaal terug op onze social media pagina's. Volg ons dus op Facebook en Instagram. Klik op de desbetreffende logo's' hieronder en je mist niets meer van alle leuke acties in de Molenpoort!
Parkeren Nijmegen.
Lees meer over parkeergarages Nijmegen. PR Parking Nijmegen. Goedkoop parkeren op PR Waalsprinter Ovatonde knooppunt Ressen met OV naar het centrum: 350, p.d, incl 4 kaartjes OV. PR NS-station Nijmegen. Goedkoop parkeert u op het PR terrein bij het NS-station Nijmegen.
Parkeren in centrum Nijmegen Parkeerplaatsen, tarieven en meer.:
Makkelijk en betaalbaar! In centrum Nijmegen is parkeren heel makkelijk. Voor zowel autos als fietsen beschikt het centrum van Nijmegen over voldoende parkeerplaatsen en stallingmogelijkheden. Voor bezoekers zijn er in en aan de rand van het centrum parkeergarages en parkeerterreinen beschikbaar.
Primark Nijmegen: adres, openingstijden en vacatures Zakelijk: Detailhandel.
Adres: Plein 1944 136. Postcode: 6511 JH. De winkel is groots opgezet en het winkeloppervlak bedraagt ruim 4000 vierkante meter. De winkel bestaat uit drie verdiepingen.: Etage 1 kelder: Herenmode, kindermode, interieurproducten. Etage 0 Begane grond: damesmode en sieraden. Etage 1 eerste verdieping: damesmode, schoenen en mode accessoires zoals tassen, lingerie. Primark verkoopt mode voor kinderen, mannen en vrouwen. Ook verkoopt Primark mode accessoires en huishoudelijke decoratie. Op het gebied van mode kan het zo gek niet bedenken of Primark verkoopt het. Voorbeelden van artikelen die Primark verkoopt zijn truien, sokken, lingerie, schoenen, riemen, sjaals, hoeden, enzovoorts. Er zijn steeds meer winkels van Primark en er staan nog diverse winkels in de planning. Het is beperkt mogelijk om online Primark producten te kopen, meer informatie over de online mogelijkheden vind je in Primark webshop: online kopen Primark mode. Winkel bezoeken met auto en parkeren. Met de auto is Nijmegen relatief goed bereikbaar. De snelwegen A73, A50, A15 en A325 zijn in de buurt. Vanaf de afslagen is het nog wel een stukje rijden naar het centrum van Nijmegen.
Overgang naar nieuwe website Gemeente Nijmegen.
Over de gemeente. Nieuwe website nijmegen.nl. Welkom op de nieuwe website van de gemeente Nijmegen. Voer hier uw zoekterm opnieuw in of ga naar de homepage. Het archief van onze website ook van de vorige site vindt u op nijmegen.archiefweb.eu.
Winkels in Nijmegen Centrumnijmegen.nl.
Openingstijden winkels in Nijmegen. De winkels in Nijmegen centrum hebben ruime openingstijden veelal tussen 09.00 en 17.00 uur en veel koopzondagen. Elke donderdagavond is het koopavond en kun je tot 21.00 uur winkelen in Nijmegen centrum. Voor het vinden van winkels in Nijmegen centrum is Centrumnijmegen.nl jouw startpagina.
Centrumnijmegen.nl Over winkelen, uitgaan en meer in centrum Nijmegen.
Je kunt weer een dikke week lekker zwieren en zwaaien en genieten van de heerlijkste lekkernijen. Supergezellig voor een dagje of avondje uit in centrum Nijmegen. De kermis staat dit jaar op Plein 44 en is alle dagen open van 1300: tot 2400.
Station Nijmegen adres treinstation, voorzieningen, kaartverkoop.
Adres: Stationsplein 6, 6512 AB, Nijmegen. Vervoerders: NS, Veolia. Type station: knooppuntIntercitystation. NS code: NM. UIC code: 8400470. Ticketbalie is ma t/m vr geopend van 0700: uur tot 2100: uur, za en zo van 0800: uur tot 2100: uur. Bij de kaartautomaten kunt u betalen met bankpas, creditcard en muntgeld. Online tickets bestellen. Op 9 augustus 1965 opende station Nijmegen haar deuren en had alleen een spoorverbinding met Kleef. Nijmegen werd als laatste grote stad aangesloten op het nationale spoorwegnet in 1879. Er kwam een verbinding naar Arnhem waarvoor een spoorbrug over de Waal werd gebouwd en het station werd verplaatst en kwam zon 500 meter westelijker te liggen. In de jaren erna werden er lijnen naar s-Hertogenbosch en Venlo geopend. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd het stationsgebouw zwaar beschadigd en men besloot een nieuw stationsgebouw te bouwen dat dateert uit 1954. Hoe ver is het lopen naar het centrum?
Primark Nijmegen Centrumnijmegen.nl.
Woensdag: 0900: 1830.: Donderdag: 0900: 2100.: Vrijdag: 0900: 1830.: Zaterdag: 0900: 1830.: De bekende winkelketen Primark in centrum Nijmegen op plein 1944. Marienburg, Arsenaalgas 8, 6511PE Nijmegen, 300 parkeerplaatsen. Op dit moment zijn er geen acties en of coupons bekend.

Contacteer ons