Schaatsen
Schaatsen Wikipedia.
De tekening Lidwina's' val van Johannes Brugman toont de heilige Lidwina met schaatsen aan haar voeten. De houding van de schaatser op de achtergrond doet vermoeden dat er al schaatsen met een ijzeren onderkant werden gebruikt, maar veel meer informatie over het schoeisel is niet bekend.
schaatsen.
Tips van sporters. home ander nieuws schaatsen. Snelheidsstunt: 93 km/u op flinterdunne schaatsen. Snelheidsstunt: 93 km/u op flinterdunne schaatsen. schaatsen Met 93 kilometer per uur is de Nederlander Kjeld Nuis de snelste schaatser ooit. De olympische kampioen zette het record neer achter een auto.
Schaatsen Gezellig buitenGezellig buiten.
Sneeuwballen gooien, sleeën en schaatsen op dichtgevroren vijvers en plassen. Niets leukers dan pirouettes draaien op natuurijs. In een 5-tal domeinen mag je sleeën en schaatsen zodra het ijs 12 cm dik is. Wie niet door het ijs wil zakken, vindt hier wanneer het veilig is.
bol.com Schaatsen kopen? Alle Schaatsen online.
Op zoek naar een paar nieuwe schaatsen? Let bij je aanschaf dan vooral op het type van de schaats.Kies voor een paar noren als je lange afstanden wilt schaatsen. Kunstschaatsen zijn gemaakt om sierlijke bewegingen te maken op het ijs.
Schaatsen Agentschap voor Natuur en Bos schaatsen.
Toch maakt het Agentschap voor Natuur en Bos in een aantal natuurgebieden schaatsen wél mogelijk. Per provincie werden een aantal potentiële schaatsvijvers opgelijst. Als het weer het toelaat, beslissen de burgemeesters van de betrokken gemeenten, in samenspraak met de brandweer, of het ijs er veilig is en of er dus op geschaatst kan worden, weliswaar op eigen risico.
Home IJsbaan Leuven.
Disco schaatsen op vrijdagavond. Gezellig schaatsen met de hele familie! IJsbaan Leuven is de enige ijsbaan in België die de HELE zomer open is! Jaarlijks onderhoud IJsbaan Leuven. In IJsbaan Leuven kan je het hele jaar door komen schaatsen! De schaatsspecialist van België 1000 paar schaatsen in stock!
Cookies op AD.nl AD.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.

Contacteer ons