zondag nijmegen winkels open
Koopzondag Nijmegen Alle koopzondagen in Nijmegen op een rij.
Uitgangspunt voor het centrum van Nijmegen is dat er de eerste en laatste zondag van de maand koopzondag is. Door het jaar heen kunnen er extra koopzondagen zijn, met name rond de Sinterklaas en Kersperiode. Daarnaast kunnen individuele winkels extra open zijn.
Primark Openingstijden Primark Plein 1944.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Plein 1944, 6511JH, Nijmegen 024-3224946 Website. Openingstijden 7 mei 13 mei. Deze week Volgende week. Openingstijden 14 mei 20 mei. Deze week Volgende week. Donderdag 10 mei. Donderdag 17 mei. Zondag 13 mei. Zondag 20 mei. Zondag 27 mei.
Koopzondag Nijmegen Winkels open op zondag in centrum Nijmegen!
Alle winkels mogen op zon en feestdagen open zijn, met uitzondering van nieuwjaarsdag, 1e paasdag, 1e pinksterdag en 1e kerstdag. Tijdens koopzondag Nijmegen zijn vrijwel alle winkels in het kern-winkelgebied en een groot aantal winkels in de ringstraten geopend. Op de eerste zondag van de maand zijn ongeveer alle winkels in de gehele binnenstad open.
Koopzondag in Nijmegen Openingstijden.nl.
Winkelcentrum Dukenburg: op de eerste zondag van de maand zijn de winkels open. Behalve 1e Pinksterdag. May 2018 Ma Di Woe Do Vrij Za Zo. Locatie 3: Elke zondag koopzondag. Winkels in de gemeente Nijmegen mogen elk zondag open zijn.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
KOOPZONDAG Nijmegen, 13 mei Nijmegen nieuws.
In 2018 is er elke zondag een koopzondag. Alle winkels mogen alle zon en feestdagen open zijn, behalve 1e Paasdag, 1e Pinksterdag, 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Alle koopzondagen Nijmegen Agenda Nijmegen Winkels Nijmegen Centrum. Meer nieuws winkels en bedrijven Nijmegen Agenda Nijmegen.
Openingstijden Nijmegen centrum Centrumnijmegen.nl.
Op koop zondag zijn de winkels in Nijmegen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. In principe is het in Nijmegen iedere zondag koopzondag. Ook zijn er enkele extra koopzondagen. Bekijk hier hoe er met koopzondagen in het centrum van Nijmegen wordt omgegaan. Winkels open rond feestdagen?
Welkom Openingstijden Winkelcentrum Dukenburg.
1e zondag van de maand. 12.00 17.00 uur. Op koopzondagen gratis parkeren. de tijden van de winkels en supermarkten kunnen afwijken van de algemene openingstijden van het winkelcentrum. Meer informatie vindt u onder de tab winkels. Ruby Peters is de gelukkige winnaar 18 april 2018 Ruby Peters is de gelukkige winnaar van de Space Adventure actie en won de reis naar Disneyland Parijs. Samen met zijn kinderen gaat Ruby op 9 augustus naar Disneyland. Scapino nieuw concept gelanceerd 29 maart 2018 Een totaal vernieuwde winkel van 780 vierkante meter met een nog grotere collectie dan voorheen. Winkelcentrum Dukenburg Zwanenveld 66-26 6538 RZ Nijmegen contact.
Koopzondag Nijmegen 2018 Koopzondagen.NET.
Mocht een koopzondag in Nijmegen niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag! Bekijk ook alle Winkels Nijmegen. Koopzondag Nijmegen data onder voorbehoud Plaats/Regio Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec. In Nijmegen is het iedere zondag koopzondag. De meeste winkels zijn dan open.

Contacteer ons