programma nijmegen
Nieuws.
Spreektekst begroting: parkeren goedkoper, Nijmegen veiliger! 02 november Nijmegen aantrekkelijk voor ondernemers en bedrijven en een veilige stad. Dat is waar VVD Nijmegen voor strijdt bij bespreking van de stadsbegroting. Dit zijn de woorden van fractievoorzitter Inge van Dijk: Lees verder.
Home Plein 44 Nijmegen Vierdaagse Feesten.
1600: 1700: T.B.A. 1800: 1930: T.B.A. 2030: 2200: T.B.A. 2300: 0030: T.B.A. Tussen bands Platen op het plein. Heb je een vraag of opmerking? Vul het formulier hieronder in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Back to Top.
Nijmegen European Green Capital 2018 Duurzame hoofdstad.
We kennen hem van de prachtige ontwerpen van de Oversteek en de Lentloper. Het eigenzinnige interieur is van de hand van Jordan Artisan. Hij zorgde voor een prachtig, duurzaam en herkenbaar design waar iedereen zich in thuisvoelt. Beleef Green Capital Nijmegen!
Vierdaagsefeesten Programma-overzicht Nijmegen Cultuurstad.
Divers programma met DJs en singer-songwriters. wo: Miss Montreal. do: 2 Brothers On The 4th Floor. In de Oude Benedenstad van Nijmegen is een kleine kapel uit de 15 eeuw als historisch monument bewaard gebleven. Sinds 1998 wordt deze kapel beheerd door een toen nieuw opgerichte Stichting Vrienden van de Sint Jacobskapel.
Lidl-medewerkers winkel Nijmegen vastgebonden bij overval.
NIJMEGEN Vier winkelmedewerkers van Lidl en een vrachtwagenchauffeur zijn vrijdagochtend vastgebonden, toen een drietal overvallers de Lidl-vestiging in Nijmegen overviel. De drie overvallers, volgend de politie ongeveer 17 tot 19 jaar oud, drongen de winkel aan de OC Huismanstraat voor openingstijd binnen.
Nijmeegse Kunstnacht 21 september 2019.
Benieuwd naar de mooiste nachten van. Bekijk het volledige programma! Het programma van de Nijmeegse Kunstnacht 2018 is compleet! Laat je overweldigen door de bijzondere performances, interactieve kunstinstallaties, spraakmakende expos en bruisende feestjes bij ruim 20 culturele hotspots van Nijmegen.
Slimopweg.
Voldoende, maar ook juiste infrastructuur nodig om de inzet van medewerkers mogelijk te maken. Hogesnelheidslijn ICE, een kans die we samen moeten aangrijpen! Een nog betere ontsluiting voor personenvervoer via het spoor biedt de regio Arnhem Nijmegen veel kansen voor economische groei.
40 km Nijmegen Arnhem.
De route begint in het centrum van Nijmegen en gaat via de Oversteek de Waal over, via Valburg en Elst naar Arnhem-Zuid. Vervolgens via de John Frostbrug de Nederrijn over om vervolgens via het Openluchtmuseum te wandelen naar het bekendste park van Arnhem Park Sonsbeek.
Nijmeegse Vierdaagsefeesten 2018 Centrumnijmegen.nl.
Kortom: de ultieme totaalbeleving. Met ieder jaar een bijzonder aantrekkelijk en divers programma is het dan toch logisch dat jaarlijks ruim 15, miljoen bezoekers naar de binnenstad van Nijmegen trekken om te genieten van dit evenement! Het programma van de Vierdaagsefeesten is erg divers: van live-optredens tot straattheater, van rockmuziek tot Nederlandse meezingers, van activiteiten voor de allerkleinsten tot uitdagend cabaret en van biologische lekkernijen bij de Kaaij tot de lekkerste hamburgers op de Ramblas!

Cultuureducatie met kwaliteit. Huur de Lindenberg. Werken bij de Lindenberg. Ridderstraat 23, Nijmegen. Postadres: Postbus 578. 6500 AN Nijmegen. Algemeen: 024 327 3911. Theatercafé: 024 327 3940. Terug naar boven. 2019 De Lindenberg / Home / Privacy statement / Disclaimer.
Programma 2018 Nijmegen Klinkt!
Het Paviljoen van Green Capital Nijmegen. Het Paviljoen van Green Capital Nijmegen. Koningsplein bij Arsenaal. Koningsplein bij Bedriegertjes. Burchtstraat bij Stockum. De Roomse Voet. Al mot ik krupe. U bevindt zich hier: Home / Programma 2018. Het programma van Nijmegen Klinkt!

Contacteer ons