nijmegen winkels zondag
Koopzondag winkelcentrum Dukenburg Openingstijden.nl.
Koopzondag winkelcentrum Dukenburg. Op deze pagina zie je een overzicht van winkels in winkelcentrum Dukenburg die geopend zijn op koopzondag. Selecteer één van de winkels voor de openingstijden en koopzondagen van de betreffende winkel. Copyright 2007 2018 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
Koopzondag Nijmegen Winkels open op zondag in centrum Nijmegen!
Alle winkels mogen op zon en feestdagen open zijn, met uitzondering van nieuwjaarsdag, 1e paasdag, 1e pinksterdag en 1e kerstdag. Tijdens koopzondag Nijmegen zijn vrijwel alle winkels in het kern-winkelgebied en een groot aantal winkels in de ringstraten geopend. Op de eerste zondag van de maand zijn ongeveer alle winkels in de gehele binnenstad open.
Koopzondag in Nijmegen Openingstijden.nl.
Winkelcentrum Dukenburg: op de eerste zondag van de maand zijn de winkels open. Behalve 1e Pinksterdag. May 2018 Ma Di Woe Do Vrij Za Zo. Locatie 3: Elke zondag koopzondag. Winkels in de gemeente Nijmegen mogen elk zondag open zijn.
Cookies op gelderlander.nl gelderlander.nl.
We zorgen dat jij niet telkens dezelfde artikelen of advertenties ziet en dat advertenties bij ons en op andere sites passen bij jouw interesses. Verder zorgen cookies van derde partijen dat je artikelen kunt delen via sociale media en dat je op onze website filmpjes kunt bekijken.
KOOPZONDAG Nijmegen, 13 mei Nijmegen nieuws.
In 2018 is er elke zondag een koopzondag. Alle winkels mogen alle zon en feestdagen open zijn, behalve 1e Paasdag, 1e Pinksterdag, 1e en 2e Kerstdag en Nieuwjaarsdag. Alle koopzondagen Nijmegen Agenda Nijmegen Winkels Nijmegen Centrum. Meer nieuws winkels en bedrijven Nijmegen Agenda Nijmegen.
Openingstijden Nijmegen centrum Centrumnijmegen.nl.
Op koop zondag zijn de winkels in Nijmegen geopend van 12.00 tot 17.00 uur. In principe is het in Nijmegen iedere zondag koopzondag. Ook zijn er enkele extra koopzondagen. Bekijk hier hoe er met koopzondagen in het centrum van Nijmegen wordt omgegaan.
Koopzondag Nijmegen Alle koopzondagen in Nijmegen op een rij.
Uitgangspunt voor het centrum van Nijmegen is dat er de eerste en laatste zondag van de maand koopzondag is. Door het jaar heen kunnen er extra koopzondagen zijn, met name rond de Sinterklaas en Kersperiode. Daarnaast kunnen individuele winkels extra open zijn.
Koopzondag Nijmegen 2018 Koopzondagen.NET.
Mocht een koopzondag in Nijmegen niet juist zijn weergegeven dan horen wij dit graag! Bekijk ook alle Winkels Nijmegen. Koopzondag Nijmegen data onder voorbehoud Plaats/Regio Jan Feb Maa Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec. In Nijmegen is het iedere zondag koopzondag.

Contacteer ons