Nijmeegse
Nijmegen Open Monumentendag.
In het avondprogramma op dinsdag 5 september hoort u er alles over. Op 9 en 10 september zijn weer veel Nijmeegse monumenten te bezoeken en kunt u meedoen aan tal van activiteiten. Bezoek een buitenplaats of voormalig schippersinternaat en weeshuis.
RN7 de streekomroep van Nijmegen, het Rijk van Nijmegen en het Land van Maas en Waal.
NIJMEGEN In een bestelauto heeft in de nacht van maandag op dinsdag brand gewoed. Dat gebeurde in de Nijmeegse wijk Tolhuis. De brand werd omstreeks 4.15 uur ontdekt. Flinke schade na botsing op A325 bi. Heumen heeft nieuw plan om schuldhu.
Welkom in het Rijk van Nijmegen Officiële Toeristische website.
Richting het westen proef je hoe vruchtbaar de Betuwe is en droom je weg in het romantische Land van Maas en Waal. Volg de Romeinen in Nijmegen en struin daarna langs de hippe boetiekjes in de winkelstraten van de oudste stad van Nederland.
Home Stadspartij DNF De puur Nijmeegse stadspartij met hart voor de Nijmegenaren.
Na het eindigen van deze huurovereenkomst zullen zij zelf onderkomen moeten vinden buiten de ateliers die de gemeente via SLAK aanbiedt om. De Sunset March, een indrukwekkende Nijmeegse traditie. 23 mei 2016. Gisteren, zondagavond 22 mei, liep Stadspartij DNF de Sunset March.
Homepage Ondernemers cafe.
Het Nijmeegs Ondernemerscafé is óók gastheer van de Nijmeegse Ondernemerspitch. Het doel van de Nijmeegse Ondernemerspitch is om innovaties van bestaande en/of startende bedrijven een podium te bieden en tegelijkertijd verbindingen te leggen met investeerders die het product/dienst verder kunnen helpen.
Oorlogsdoden Nijmegen 1940-1945 Over deze site.
Welkom op de site: Oorlogsdoden" in Nijmegen 1939-1945. Meer dan een naam" Deze site is gemaakt door de Werkgroep Oorlogsdoden Nijmegen, een samenwerkingsverband van leden van diverse instanties onder auspiciën van het Stedelijk Comité 45 mei Zie de site www.4en5mei-nijmegen.nl. Met deze site: www.oorlogsdodennijmegen.nl willen we een digitaal monument oprichten voor de vele slachtoffers, met name onder de Nijmeegse burgerbevolking.
De Vierdaagse te Nijmegen zoekt vrijwilligers: meld je nu alvast aan!
Een groot deel van onze vrijwilligers zullen zich bezig houden met de evenementenhulpverlening en blaarbehandeling of de Medische Dienst. In 2017 hebben 700 hulpverleners 16.551 blaren van wandelaars behandeld en met onze voertuigen ruim 16.250 km in en rondom Nijmegen gereden.
Vierdaagse Home.
Vanuit heel de wereld komen zij naar Nijmegen om vier dagen te wandelen in de Waalstad en haar prachtige, bosrijke omgeving. Na vier dagen wandelen wacht de wandelaar een glorieuze intocht over de Via Gladiola om daarna het welverdiende Vierdaagsekruis in ontvangst te nemen.
Agenda StartUp Nijmegen.
Hier vind je een overzicht van ondernemende activiteiten en evenementen die plaatsvinden in de regio, maar ook netwerkmogelijkheden voor ondernemers en een overzicht van de partnerspreekuren en evenementen die plaatsvinden bij StartUp Nijmegen. Heb je ook een event voor deze kalender?
Maandkalender Golfclub het Rijk van Nijmegen.
Greenfee en Golfles. Spelen op Het Rijk van Nijmegen. Senior op Het Rijk van Nijmegen. Onze Jeugd actueel. Hoe kan ik lid worden. Open en NGF wedstrijden. SI C Rating. Flora en fauna. Buienradar en weersverwachting. Adres en route. NGF Competitie 2018.
Golfen op Het Rijk Golfbaan Het Rijk van Nijmegen.
Oude bomenlanen, uitdagende waste areas en verrassende blinde holes bepalen het karakter van de 27 holes aan de Groesbeekse kant van de baan. De grote hoogteverschillen bieden hier een fantastisch uitzicht tot aan Duitsland. De 18 holes aan de Nijmeegse kant van de baan zijn prachtig volgroeid en licht glooiend.

Contacteer ons