Nijmeegse
Ongeloof en teleurstelling na loting Nijmeegse Vierdaagse 2018.
Home EVENTS Ongeloof en teleurstelling na loting Nijmeegse Vierdaagse 2018. Ongeloof en teleurstelling na loting Nijmeegse Vierdaagse 2018. Haglöfs is officieel partner van Mountainreporters Ongeloof en teleurstelling. De loting gisteravond voor deelname aan de Nijmeegse Vierdaagse heeft tot teleurgestelde reacties geleid.
Ontdek Nijmegen nsfavourites.
Of je nu komt voor de historische gebouwen, rust en ruimte of hippe hotspots, in Nijmegen zit je goed. De stad claimt een van de oudste van Nederland te zijn en heeft dan ook de oudste winkelstraat van Nederland: de Lange Hezelstraat, een aanrader!
Nijmegen Wikikids.
De Nijmeegse Vierdaagse. Het bekendste evenement van Nijmegen is de Nijmeegse Vierdaagse. Dit is een wandeltocht waar jaarlijks een heleboel mensen aan meedoen. Om de Nijmeegse Vierdaagse zijn allemaal evenementen georganiseerd. Deze worden de Vierdaagsefeesten genoemd. De Batavierenrace is een estafetteloop tussen de Nijmeegse studenten.
Koninklijke Zangvereeniging Nijmeegs Mannenkoor Koninklijke Zangvereeniging Nijmeegs Mannenkoor.
Onze zangvereniging met stevige wortels in de Nijmeegse cultuur en samenleving streeft, samen met de dirigent, naar een voortdurende verbetering van de koorklank en uitbreiding van het repertoire. Dit repertoire is zeer gevarieerd van stijl en wordt uitgevoerd in diverse talen.
Nijmegen Klinkt! 2-3 juni 2018 Een weekend muziek in de Binnenstad.
Mozartconcert in de Molenstraatkerk. De Roomse Voet, Kronenburgerpark. In het eerste weekend van juni vult Nijmegen Klinkt! wederom de binnenstad met dans muziek. Copyright Nijmegen Klinkt! Een initiatief van Valkhof Klassiek, Nijmeegs Muziekfestival, Nijmeegse Federatie voor Muziekverenigingen en Nijmeegse Torendag.
De Nijmeegse Reddingsbrigade Home.
De Nijmeegse Reddingsbrigade is een veelzijdige organisatie die afhankelijk is van vrijwilligers. Deze vrijwilligers verzorgen opleidingen, verlenen waterhulpverlening en zorgen ervoor dat u elke zomer gerust kunt genieten van het water! Het laatste nieuws binnen de Nijmeegse Reddingbrigade. Op 14 April 2019 Diploma zwemmen!
De Nijmeegse Verffabriek Goed gereedschap maakt de meester.
Je vindt het juiste gereedschap bij De Nijmeegse Verffabriek. Kwaliteitsproducten uit voorraad geleverd; van ons eigen huismerk tot Drost, Sikkens, Puur en nog veel meer. Lifestyle en meer. Creëer je eigen stijl en sfeer met de verfproducten van de Nijmeegse Verffabriek.
Winter Bierfeest Nijmegen 2019 in Nijmegen Centrumnijmegen.nl.
Op 26 en 27 januari is er voor de tweede keer een speciaalbierfestival in de winter. Het festijn wordt georganiseerd door de Nijmeegse Bierfeesten, die ook achter andere Nijmeegse speciaalbierfeesten zitten, zoals het Pinksterbierfestival en de Bockbierdag. Zaterdag: Dag van het Nijmeegs Bier.
Home Het Nijmeegs Lopertje.
Het smakelijkste souvenir van deze prachtige stad. Dit unieke dropje zit in een echt Nijmeegse verpakking en is ook verkrijgbaar in een vierdaagse verpakking. Het Nijmeegs lopertje is een leuk cadeau of souvenir en makkelijk in uw tas of rugzak mee te nemen.
Homepage Ondernemers cafe.
Het Nijmeegs Ondernemerscafé is óók gastheer van de Nijmeegse Ondernemerspitch. Het doel van de Nijmeegse Ondernemerspitch is om innovaties van bestaande en/of startende bedrijven een podium te bieden en tegelijkertijd verbindingen te leggen met investeerders die het product/dienst verder kunnen helpen.
De Vierdaagse Sponsorloop Goede doelen.
We financieren en stimuleren onderzoek naar genezing en kwaliteit van leven voor mensen met een spierziekte op dit moment. Help ons mee in de strijd tegen spierziekten en kom in actie voor het Prinses Beatrix Spierfonds, tijdens de Nijmeegse vierdaagse.

Contacteer ons