Massage
Massages Design Privé Sauna.
een relaxerende en luxueuze massage te kunnen aanbieden. U wordt vanuit uw privé-unit begeleid naar onze kaarsverlichte massage-ruimte., waar onze professionele massage-therapeuten u opwachten. De therapeutische voordelen van een massage zijn de volgende.: Verlicht knopen en spierspasmen in de rug en het lichaam.
Over relax@home Relaxathome-massage.
Hiermee kunnen we samen bepalen welke massage of behandeling het meest geschikt is. Tijdens de massage kan je je laten meenemen door de rustgevende, warme en zachte aanrakingen. De aangepaste verlichting en muziek creeëren een extra dimensie aan het geheel.
LastMinute Sauna: LastMinuteSauna en Beauty Zoek Privé Sauna beauty massage en wellness overnachting lastminutes.
lichte en zwaardere effleurages, die met of zonder olie uitgevoerd kunnen worden. Holistische massage is eenklassieke massage gecombineerd met een energetische benadering, vanuit het holistische principe. Holistische massage is een zachte, rustgevende massage waarbij men vooral gebruik maakt van effleurages strijkingen.
Hoorzorg Van Looveren Relaxatie massage volwassenen.
De Oosterse shiatsu werkt met specifieke drukpunten op de energiebanen van het lichaam en is vergelijkbaar met accupunctuur. De Westerse of Zweedse massage richt zich op het wegmasseren van opgehoopte spanning in spieren, gewrichten en weefsel dat daarmee in verbinding staat.
Massages Archieven Adelante.
Reserveer of Geef als cadeau. Babor Full-Body Wellness massage met gezichtsmassage. Reserveer of Geef als cadeau. Hot Stone rugmassage. Reserveer of Geef als cadeau. Hot Stone Full-Body massage. Reserveer of Geef als cadeau. Reserveer of Geef als cadeau. Chocolade Full-Body massage.
Zoek een massage Vind-een-Massage.be.
Burnout / burn-out. 4 Elementen massage. Chi Nei Tsang. Cranio sacraal massage. Deep tissue massage. Full body massage. Gua sha massage. Lomi lomi massage. Massage aan huis. Voor wie alle. Personen met een auditieve beperking. Personen met een fysieke beperking.
Massage en Relaxatie ColliShop.
Massage en Relaxatie. Rug en Nekmassages Elektrische Dekens Kersenpitkussens en Lijnzaadkussens Alles van Massage en Relaxatie. Aromatherapie en Lichttherapie. Essentiële Oliën Aromaverstuivers Wake-up Lights Alles van Aromatherapie en Lichttherapie. Manicure en Pedicure. Nagellak Manicure en Pedicuretoestellen Alles van Manicure en Pedicure.
G5 Fleximatic, massage-apparaat op rolvoet.
Bij een lage frequentie is de massage geschikt voor een diepe penetratie. Een hoge frequentie heeft een meer oppervlakkig effect, om onder andere pijn en spasmen te verlichten. Elk opzetstuk is ontwikkeld om het effect van de vibraties te vergroten in functie van het doel van de behandeling én in functie van het te behandelen lichaamsdeel.
Massages Sauna Isis.
SHEA BUTTER MASSAGE.: Massage van lichaam en gelaat met natuurlijke shea butter, avocado en cacao olie. Een ideale behandeling voor de droge huid. CHOCOLADE MASSAGE: Met pure cacao, die het gelukshormoon stimuleren. Vertraagt het verouderingsproces van de huidcellen. THAISE KRUIDENSTEMPEL MASSAGE MET OOSTERSE OLIE: Ontspannend, reinigend en ontstekkingremmend.
Lichaamsmassages.
Flower Passion massage 25 min 4500., Ontspannende massage van het volledige lichaam op basis van een mix bloemenolie. Hotstone massage 25 min 4500., Glijdende stenen massage van het volledige lichaam met gebruik van warme lavastenen verrijkt met magnesium. Deze massage zal een dieptewarmte en ontspanning geven aan spieren en gewrichten.
Massages: hoofdhuidmassage, rugmassage, Hot Stone massage met warme lavastenen en Hot Stone rugmassage.
U kan bij ons terecht voor een deugddoende hoofdhuidmassage, rugmassage, Hot Stone massage met warme lavastenen en Hot Stone rugmassage. Laat uw energie beter stromen, laat de stress los en kom ontspannen. Ontdek onze massages. Massage 30 min. Massage van 50 min.

Contacteer ons